O Kimi Räikkönen και η σύζυγος του πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια της Alfa Romeo

Η Alfa Romeo ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου  στο Μουσείο του Arese, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα επικοινωνίας  για το λανσάρισμα των Giulia και Stelvio Model Year 2020, στο οποίο θα πρωταγωνιστούν ο Kimi Räikkönen και η σύζυγος του Minttu Räikkönen. Θα συμμετέχουν σε μία μίνι σειρά 5 διαφημιστικών σποτ για το λανσάρισμα των Giulia και Stelvio Model Year 2020.

Στην ίδια εκδήλωση παρουσιάστηκε το μονοθέσιο C38 της Alfa Romeo Racing Formula 1 Team με τον ειδικό χρωματισμό που σχεδιάστηκε ειδικά για το σημερινό Ιταλικό Grand Prix στη Monza.

Στην εκδήλωση έδωσε το παρών ο επικεφαλής της ομάδας, Frédéric Vasseur, αλλά και οκτώ τυχεροί αγοραστές νέων μοντέλων της Alfa Romeo που παρέλαβαν τα κλειδιά των αυτοκινήτων τους από τους δύο οδηγούς της ομάδας.

Οι Kimi Räikkönen και Antonio Giovinazzi στα πλαίσια της εκδήλωσης παρέδωσαν προσωπικά τα κλειδιά σε 8 τυχερούς νέους ιδιοκτήτες μοντέλων της Alfa Romeo.

Με αφορμή το Ιταλικό Grand Prix η Alfa Romeo διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων στη Monza, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Μιλάνο.

 

 

O Kimi Räikkönen και η σύζυγος του πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια της Alfa Romeo gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: