Ο Κατρούγκαλος προσέλαβε συνεργάτες του από το δικηγορικό του γραφείο

Ο Κατρούγκαλος προσέλαβε συνεργάτες του από το δικηγορικό του γραφείο

Ο Κατρούγκαλος προσέλαβε συνεργάτες του από το δικηγορικό του γραφείο

Tα έργα και τις ημέρες του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργου Κατρούγκαλου φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα Παραπολιτικά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Κατρούγκαλος απέκρυψε ότι στο υπουργείο προσέλαβε ως συμβούλους δικηγόρους-συνεργάτες της εταιρείας, που έπαιρνε εργολαβικά από απολυμένους δημοσίους υπαλλήλους.

Όπως προέκυψε από επίσημα έγγραφα επέδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία και απέναντι στους υφιστάμενούς του δικηγόρους που απασχολούνταν στο ίδιο γραφείο. Έτσι, δύο συνεργάτιδες της δικηγορικής εταιρείας τοποθετήθηκαν ως ειδικοί σύμβουλοι στο γραφείο του στο υπουργείο. Πρόκειται για τις Α.Ζ. και Α.Μ., οι οποίες όπως αναφέρεται στο ΦΕΚ της 19ης Μαρτίου προσελήφθησαν από τις 27/01/2015, την πρώτη μέρα δηλαδή της ανάληψης των καθηκόντων του υπουργού.

Όποιος ρίξει μια προσεχτική ματιά στην ιστοσελίδα της φίρμας Παπακωνσταντίνου και Συνεργάτες, σύμφωνα με την εφημερίδα, θα δει τα συγκεκριμένα ονόματα υπάρχουν μεταξύ των δικηγόρων που δουλεύουν στο γραφείο μαζί με τα βιογραφικά τους.

Παράλληλα, ο κ. Κατρούγκαλος τούς έδωσε τη δυνατότητα να μην εξαιρεθούν της αναστολής του δικηγορικού λειτουργήματος, όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις άλλων συναδέλφων τους.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: