Ο Κάρολος ποζάρει με τα εγγόνια του και τις νύφες του – Πιο πονηρός και από την Σάρλοτ ο Λούις [Εικόνες]

Με μια οικογενειακή φωτογραφία, με τα δυο παιδιά του, τις συζύγους τους, τα τρία του εγγόνια και φυσικά την σύζυγό του Καμίλα, γιόρτασε τα 70α γενέθλιά του ο πρίγκιπας Κάρολος.

Την ώρα που φουντώνουν οι φήμες ότι το Ηνωμένο Βασίλειο προχωρά σε μια βελούδινη διαδοχή στο θρόνο, ο πρίγκιπας Κάρολος γιόρτασε τα 70α του γενέθλια με ένα άκρως οικογενειακό πορτραίτο και τον τρίτο στη βασιλική διαδοχή στα πόδια του.

Η οικογένεια φωτογραφήθηκε στον κήπο του Clarence House, τη βασιλική κατοικία του Καρόλου. Καθισμένοι στο παγκάκι ο Κάρολος με τον διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα Τζορτζ αγκαλιά και η Καμίλα με την πριγκίπισσα Σάρλοτ να κάθεται δίπλα της με το ίδιο πονηρό βλέμμα όπως πάντα.

Πίσω, όρθιοι, η Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Λούις, με χαμόγελο πονηρό, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ. Φυσικά, Χάρι-Μέγκαν δεν μπόρεσαν να συγκρατηθούν ούτε στο οικογενειακό πορτραίτο με τον πρίγκιπα να περνά το χέρι του στη μέση της δούκισσας.

Η βασιλική οικογένεια πάντως, για την περίσταση, τη λήψη της οικογενειακής φωτογραφίας δηλαδή, που έγινε στις 5 Σεπτεμβρίου, ντύθηκε… ασορτί, σε μπλε-γαλάζιο-άσπρο. Ολοι τους διαφορετικά, αλλά και όλοι τους αρμονικά. Φυσικά, ξεχώρισαν η Κέιτ Μίντλετον με το Alessandra Rich μίντι, πουά, φόρεμά της των 1.225 λιρών το οποίο είχε βάλει ξανά στο παρελθόν αλλά και η Μέγκαν Μαρκλ με το λιτό Givenchy φορέμα της, η οποία όταν έγινε η φωτογράφηση ήταν λίγων εβδομάδων έγκυος.

Πηγή: iefimerida.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: