Ο Κάλε Ροβανπέρα “πετάει” για την νίκη στο ΕΚΟ Ραλι Ακρόπολις

Το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις του 2021 ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή με τη διεξαγωγή των τριών τελευταίων Ειδικών Διαδρομών. Στις 8.08 ξεκίνησε η ειδική Ταρζάν στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ΕΔ Πύργος, που είναι η μεγαλύτερη σε μήκος ΕΔ του αγώνα και η αυλαία θα πέσει στη μικρή διαδρομή της πρώτης ειδικής Ταρζάν όπου θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Ας ελπίζουμε ότι δεν πρόκειται να ματαιωθεί όπως έγινε χθες στο Ελευθεροχώρι λόγω θεατών που κυκλοφορούσαν στην ειδική διαδρομή μετά το πέρασμα των δέκα πρώτων οδηγών.

Στον αγώνα προηεγιται ο νεαρός Κάλε Ροβάνπερα με Toyota Yaris . Το Σάββατο κέρδισε τις 4 από τις 6  ΕΔ και δημιούργησε μεγάλη διαφορά από τον Οττ Τάνακ και τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία Σεμπάστιαν Οζιέ.

Ο Φινλανδός οδηγός κινήθηκε επιθετικά και κέρδιζε τις ειδικές τη μία πίσω από την άλλη ενώ σήμερα έχοντας μια απόσταση ασφαλείας από τον Τάνακ θα προσπαθήσει να κρατήσει ρυθμό χωρίς να πιέσει για να φτάσει πρώτος και με ασφάλεια στον τερματισμό.

Γνωρίζει βέβαια ότι πίσω του έχει δύο δύσκολους αντιπάλους. Έναν νεαρό αλλά αξιόλογο οδηγό και έναν έμπειρο παγκόσμιο πρωταθλητή που κάνει έναν διαφορετικό αγώνα. Ο Οζιέ δεν αποκλείεται –παρά το γεγονός ότι η ειδική Ταρζάν έχει τις παγίδες της — να κάνει τα μαγικά του και να βρεθεί στη 2η θέση.Πίσω από την τριάδα η μάχη συνεχίζεται με τους  Ντάνι Σόρντο με το Hyundai . Στη 5η θέση φαίνεται να φιγουράρει το όνομα του  Αντριεν Φουρμό που κινείται γρήγορα αλλά «φυλαγμένος» αφού αρκετές φορές γλιστρούσε και μετά βίας κρατιόταν στο δρόμο.

Στην 5η θέση δείχνει να τερματίζει ο Γκας Γκρίνσμιθ.

Ο Έλφιν Έβανς με το 3ο Toyota Yaris αν δεν είχε πρόβλημα με το κιβώτιο ταχυτήτων την 1η ημέρα του αγώνα τώρα θα ήταν μέσα στην πρώτη πεντάδα.

Ο Κάλε Ροβανπέρα “πετάει” για την νίκη στο ΕΚΟ Ραλι Ακρόπολις gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: