Ο καιρός σήμερα


Καλό και ζεστό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας, περιμένουμε σήμερα Σάββατο 22 Ιουνίου. Τις θερμές ώρες της ημέρας όμως κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις οι οποίες θα δώσουν όμβρους ή τοπικές καταιγίδες κυρίως σε ορεινά τμήματα της Πελοποννήσου, της Ανατολικής Μακεδονίας και πιθανόν της Θράκης.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 31 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από 17 έως 35, στην Ήπειρο από 18 έως 35 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 17 έως 37, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 18 έως 32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 36 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 32 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και την Κρήτη από 20 έως 31 βαθμούς, αλλά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 34 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες έως βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά και νοτιοανατολικά πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν γενικά ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας δυτικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: