Ο καιρός σήμερα


Ηλιοφάνεια με τοπικές μόνο νεφώσεις στα δυτικά, τα βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο αναμένουμε σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα 29 Απριλίου 2019, σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo. Πιθανότητα ασθενών βροχοπτώσεων υπάρχει στα δυτικά. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι ελαφρώς αυξημένες στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 10 έως 24, στην Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά από 13 έως 22, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 19, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 15 έως 25 βαθμούς, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 15 έως 23, και στην Κρήτη από 14 έως 24 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά από νότιες και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 17 έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με αραιές μόνο νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και πρόσκαιρα το μεσημέρι και απόγευμα από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: