O ιδιαίτερος λόγος για τον οποίο ένας άντρας θα χωρίσει

Mπορεί να μην το κάνουν συχνά αλλά όταν το αποφασίσουν…

Όλα είναι ρόδινα και υπέροχα όταν μία σχέση ξεκινά. Ο έρωτας, ο ενθουσιασμός, το πάθος, σε κάνουν να τον βλέπεις τέλειο και να μην μπορείς καν να διανοηθείς πώς είναι δυνατό κάποια στιγμή να σταματήσεις να τον θέλεις. Κι όμως, το πλήρωμα του χρόνου έρχεται και σε περίπτωση που τα θεμέλια δεν είναι δυνατά, υπάρχει περίπτωση να επέλθει ο χωρισμός.

Συνήθως την απόφαση την παίρνουν οι γυναίκες μιας και οι άντρες έχουν την τάση να συμβιβάζονται και να κάνουν… υπομονή ή ό, τι άλλο αυτοί πιστεύουν. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα, ότι όταν μία γυναίκα πάρει την απόφαση να χωρίσει, είναι πολύ δύσκολο να κάνει πίσω στη συνέχεια. 

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με έρευνες, υπάρχει ένας πολύ βασικός λόγος για τον οποίο ένας άντρας θα έπαιρνε απόφαση να χωρίσει, και δεν είναι άλλος από την πίεση που θα νιώσει όταν αντιληφθεί ότι η καλή του θέλει να τον αλλάξει. Ως γνωστόν, οι άντρες ένα θεματάκι με το συγκεκριμένο το έχουν, και μία ευθιξία μη σου πω, οπότε τη στιγμή που θα αντιληφθεί ότι θέλεις να τον φέρεις πιο κοντά στα… πρότυπά σου, έχει φύγει!

Δες την παρακάτω gallery:

Queen.gr - sxeseis

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: