Ο γρίφος με το πάρκινγκ και τον πάμπλουτο

Ένας επιχειρηματίας πάμπλουτος αλλά ετοιμοθάνατος πετούσε με το ελικόπτερό του πάνω από τις εκτάσεις που του ανήκαν. Συνεπιβάτης στην πτήση ήταν ο νέος σοφέρ του ο οποίος ήταν πρώτη μέρα στη δουλειά και πρώτη φορά ανέβαινε σε ελικόπτερο. Φαινόταν εντυπωσιασμένος από τα κτήματα, τα σπίτια και την ευρύτερη περιουσία του επιχειρηματία.

Κάποια στιγμή ο επιχειρηματίας τον πρόσeξε με τι τρόπο κοιτούσε από το παράθυρο του ελικοπτέρου και του έθεσε την εξής ερώτηση: «Το ξέρεις πως όλα αυτά μπορούν να γίνουν δικά σου; Δεν έχω απογόνους και ψάχνω έναν έξυπνο άνθρωπο, να του κόβει για να του αφήσω τα πάντα. Αν απαντήσεις σε μία ερώτηση τα πάντα θα γίνουν δικά σου μετά τον θάνατό μου».

Ο νεαρός έμεινε με το στόμα ανοιχτό περιμένοντας την ερώτηση η οποία ήρθε αμέσως μετά: «Bλέπεις εκείνο το πάρκινγκ με το κόκκινο αυτοκίνητο; Μπορείς να μαντέψεις ποιος αριθμός κρύβεται κάτω από το αυτοκίνητο;».

Ο νεαρός το κοίταξε, είδε τους αριθμούς 16, 06, 68, 88 και 98, όσο το ελικόπτερο έστριβε, ξανακοίταξε μια τελευταία φορά το πάρκινγκ, ψιθύρισε έναν αριθμό στο αυτί του επιχειρηματία και εκείνος τον αγκάλιασε και του είπε ότι σε λίγο καιρό θα είναι πλούσιος.

Ποια ήταν η απάντηση του νεαρού που τον έκανε πάμπλουτο;

Δες την απάντηση παρακάτω…

Πετώντας πάνω από το πάρκινγκ ο νεαρός είδε την εικόνα με τους αριθμούς να ξεκινούν από το 16. Όταν όμως πέρασε πάνω από αυτή τη θέση το ελικόπτερο, έκανε στροφή και ο νεαρός ξανακοίταξε πίσω του το ίδιο πάρκινγκ η εικόνα που αντίκρισε ήταν η αντίστροφη. Η θέση που αναγράφεται κάτω από το αυτοκίνητο είναι η θέση 87 καθώς οι αριθμοί είναι με τη σειρά 86,87,88,89,90,91.

(?)

Πηγή: newsbeast.gr-paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: