Ο Γιούρι Γκέλερ προειδοποιεί τον Πούτιν: «Με τη δύναμη του μυαλού θα σε αποτρέψω από μία πυρηνική επίθεση»

Τον Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποιεί μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο Γιούρι Γκέλερ, σε περίπτωωση που ο πρώτος αποφασίσει μία πυρηνική επίθεση κατά οποιαδήποτε χώρας. 

Ο Βρετανο-Ισραηλινός πνευματιστής και ταχυδακτυλουργός, δημοσίευσε μία επιστολή  για τον Πούτιν με τίτλο «αυτή είναι προειδοποίση στον Βλαντιμίρ Πούτιν» που έγραφε μεταξύ άλλων ότι θα χρησιμοποιήσει «το τελευταίο μόριο της δύναμης του μυαλού του» για να τον αποτρέψει να εξαπολύσει πυρηνική επίθεση, ειδικά αν γίνει στις ναυτικές βάσεις των δυτικών ακτών της Σκωτίας..

Ο άνθρωπος που έγινε γνωστός για τα κουτάλια που λυγίζει με το μυαλό του προσπαθεί επίσης, να ενθαρρύνει τους ανθρώπους στα social media να αφιερώσουν πέντε δευτερόλεπτα από την ημέρα τους για να οραματιστούν ένα ακτινοβόλο, ενεργητικό πεδίο δύναμης, σαν μια εκθαμβωτική, χρυσή ασπίδα στον ουρανό.

Ο Γκέλερ ισχυρίστηκε ότι αυτό θα εκτρέψει τις πυρηνικές κεφαλές που αναπτύσσονται από το Κρεμλίνο και θα τις στρέψει πίσω για να καταστρέψουν τη Ρωσία.

«Αν καταφύγετε στη χρήση πυρηνικών όπλων, τα σχέδιά σας και οι πύραυλοί σας θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ! Θα χρησιμοποιήσω κάθε τελευταίο μόριο της δύναμης του μυαλού μου για να σας αποτρέψω από την πυρηνική επίθεση! Καλώ όλους τους υπέροχους, φιλειρηνικούς ανθρώπους του κόσμου να ενωθούν μαζί μου» είπε στην ανοιχτή επιστολή.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: