Ο Γιώργος Καπουτζίδης εξηγεί γιατί εδώ και ένα χρόνο δεν λέει ούτε γεια με την Ελισάβετ Κωσταντινίδου

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε  στο Θανάση Αναγνωστόπουλο και στην εκπομπή DOT, στο Mega One Κύπρου μίλησε για τον απόηχο του Παρά Πεντέ όσον αφορά στις σχέσεις των πρωταγωνιστών καθώς και το με ποιους ανθρώπους κρατάει ο ίδιος επαφές.

 

«Με τον Αργύρη και την Αγγελική γνωριζόμασταν και πριν από το Παρά Πέντε, αγαπιόμαστε πάρα πολύ, είμαστε οικογένεια. Τη Σμαράγδα τη γνώρισα μέσα σε αυτή τη δουλειά και την αγαπάω πάρα πολύ», είπε ο ηθοποιός και σεναριογράφος. 

Ντόρος δημιουργήθηκε και για τη σχέση του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Όντως έληξε άδοξα μια δυνατή φιλία ή απλώς η απόσταση τους απομάκρυνε; «Αυτή την εποχή έχω μία απόσταση με την Ελισάβετ. Πραγματικά, δεν κάνουμε παρέα. Κρατάω στην καρδιά μου όλα αυτά που έχουμε ζήσει και νοσταλγώ τα γέλια μας. Έχουμε ένα χρόνο να μιλήσουμε», αποκάλυψε με ειλικρίνεια ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο ηθοποιός συνέχισε εξηγώντας και το λόγο που επέλεξαν να απομακρυνθούν οι δυο τους. «Από ένα σημείο και μετά πραγματικά δεν συμφωνούσαμε σε πολλά πράγματα. Ήταν διαφορετική η στάση που είχαμε απέναντι σε θέματα, καταστάσεις και πρόσωπα και δεν μπορούσε να υπάρξει κάποια ταύτιση. Και εγώ μπορεί να έχω κάνει κάτι που να τη στεναχώρησε και εκείνη μπορεί να έχει κάνει κάτι που να με στεναχώρησε. Από το να στεναχωρούμε ο ένας τον άλλον καλύτερα είναι να κρατήσουμε μέσα στην καρδιά μας αυτά τα όμορφα που ζήσαμε», συμπλήρωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: