Ο Γιώργος Αυτιάς διέγραψε με στυλό τον Κώστα Σημίτη on air [βίντεο]

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, όπως κάνει κάθε σαββατοκύριακο, διάβασε το περασμένο Σάββατο στην εκπομπή του ο Γιώργος Αυτιάς.

Όταν έφτασε στα Νέα, που φιλοξενούσαν το άρθρο του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, με τίτλο «Για όλα φταίει ο Καραμανλής», έγινε έξαλλος. «Σε μια μέρα εθνικής ομοψυχίας βγαίνει ένας πρώην πρωθυπουργός να πει τι; Για όλα φταίει, λέει, ο Καραμανλής. Δηλαδή, έλεος! Τη στιγμή που ο αξιότιμος αρχηγός της αντιπολίτευσης, ο κ. Τσίπρας, βγαίνει και λέει στα εθνικά θέματα πάμε μαζί…. βγαίνει ο κύριος αυτός, ο Κώστας Σημίτης να πει ότι φταίει ο Καραμανλής. Θα το πάρουν τώρα οι Τούρκοι αυτό και θα το κάνουν σημαία. Μπράβο, πολύ ωραία, να σε χαιρόμαστε!» είπε και συνέχισε με τις επόμενες εφημερίδες.

Μετά από λίγο έπεσε πάνω στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Καρφί» που είχε τη φωτογραφία του Κώστα Σημίτη με αφορμή την πιθανή υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

«Τον πρώτο (τον κ. Σημίτη) σβήστε τον μετά από όσα είπε για τον Καραμανλή. Δεν θα κάνει ποτέ ΠτΔ ο Μητσοτάκης έναν που χτυπάει τον Καραμανλή, χτυπάει τα σπλάχνα του κόμματος», είπε και πήρε το στυλό του και διέγραψε τη φωτογραφία του Κώστα Σημίτη.

«Δεν ξέρω τι σε τσίμπησε και βγήκες 16 χρόνια μετά, σε μία τέτοια ημέρα ομοψυχίας», συνέχισε ο δημοσιογράφος απευθυνόμενος στον Κώστα Σημίτη.

 

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: