Ο Γιατρός Ανακάλυψε «Μαύρα Στίγματα» στο Πόδι ενός Νηπίου! Τότε ήταν που Αποκάλυψε το Άρρωστο Μυστικό της Γιαγιάς..

Η δουλειά μιας γιαγιάς είναι να κακομαθαίνει τα εγγόνια της. Δυστυχώς, δεν έχουν όλες οι γιαγιάδες την ίδια άποψη. Στο Haltom City του Τέξας, μια γιαγιά δήλωσε ένοχη για την δολοφονία του εγγονού της τον Μάρτιο του 2016.

Αρχικά, η 44χρονη Patricia Flores είπε στην αστυνομία ότι ο 2χρονος εγγονός της, Lyfe “Gabe” Flores, είχε μπει κατά λάθος σε μια μπανιέρα με καυτό νερό. Αλλά ο Lyfe είχε εγκαύματα στα πόδια, στα γεννητικά όργανα και τον ποπό.

Τα αποδεικτικά στοιχεία δεν ευσταθούσαν – πώς γινόταν να είχαν καεί τα γεννητικά του όργανα και ο ποπός, αν είχε μπει μόνος του μέσα στην μπανιέρα; Η Patricia σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να περιποιηθεί τα εγκαύματα του, αφού είχε εμπειρία στην νοσηλευτική. Τα εγκαύματα του έμειναν χωρίς περιποίηση για 6 μέρες.

Η Flores κάλεσε ασθενοφόρο μόνο όταν τα μάτια του Lyfe γύρισαν ανάποδα και τελικά ο Lyfe πέθανε στις 4 Απριλίου 2016.

Η αστυνομία ανακάλυψε στο σώμα του όχι μόνο εγκαύματα, αλλά και δόντια που έλειπαν, καρούμπαλα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και μελανιές.

Ο Matt Spillane, εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Haltom City είπε ότι το γεγονός ότι η Flores περίμενε πολύ για την θεραπεία των τραυμάτων δείχνει ότι δεν ήταν ατύχημα.

Οι Υπηρεσίες Προστασίας Παιδιών είχαν δώσει τον Lyfe και την 5 μηνών αδερφή του στην Flores μερικές μόλις εβδομάδες πριν τον θάνατο του Lyfe. Η Flores καταδικάστηκε την περασμένη εβδομάδα με ποινή φυλάκισης 57 χρόνων!

Viral news

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: