Ο Γιάννης και ο Κώστας Αντετοκούμπο στο ατελιέ του Γιώργου Παπαδόγαμβρου στην Κηφισιά

Ο Γιάννης και τα αδέλφια του δεν παραλείπουν να προμηθευτούν τα κουστούμια τους από το ατελιέ του γνωστού σχεδιαστή κάθε φορά που επισκέπτονται την Ελλάδα

 Την καθιερωμένη επίσκεψη στο ατελιέ του σχεδιαστή Γιώργου Παπαδόγαμβρου στην Κηφισιά πραγματοποίησε ο Γιάννης Αντετοκούμπο μαζί με τον αδελφό του Κώστα την περασμένη εβδομάδα, για να παραλάβουν τα ρούχα των διακοπών τους, αλλά και για να παραγγείλουν τα κουστούμια του χειμώνα. 

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο και τα αδέλφια του ράβονται στο Γιώργο Παπαδόγαμβρο  εδώ και χρόνια και μάλιστα από εκείνον προμηθεύονται τις εμφανίσεις τους για ειδικές περιστάσεις. 
Ο Γιώργος Παπαδόγαμβρος έχει γίνει γνωστός ως ο άνθρωπος που επιμελείται το ντύσιμο των διάσημων και επιτυχημένων, αφού σε εκείνον ράβονται άνθρωποι από το χώρο της πολιτικής, των επιχειρήσεων, της τέχνης, του αθλητισμού, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέχρι το Σάκη Ρουβά.

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούμπο έραψαν στον Παπαδόγαμβρο τα κουστούμια που φόρεσαν κατά την επίσκεψη των  Μιλγουόκι Μπακς στον Λευκό οίκο.

Ο Γιάννης μάλιστα δεν χάνει την ευκαιρία να προβάλει την Ελλάδα και με τα ρούχα του, αφού με τον Παπαδόγαμβρο καθιέρωσαν τα κουστούμια με φόδρα που απεικονίζει την Αθηνά Παλλάδα, σύμβολο νίκης και ελληνικότητας.



Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Papadogamvros Giorgos (@papadogamvros)

View this post on Instagram

A post shared by Papadogamvros Giorgos (@papadogamvros)

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: