Ο φαντασιακός κόσμος της πολυτέλειας του Στέλιου Κουδουνάρη

Δυναμισμός με νοσταλγική ωστόσο διάθεση, ο Στέλιος Κουδουνάρης με τη συλλογή του αυτή θυμάται όλα όσα συνετέλεσαν στις κοινωνικοπολιτικές συγκρούσεις που βιώνουμε σήμερα. Αν και εμπνέεται από περασμένες εποχές ανέχειας και παρακμής, στόχος του είναι η ανάκαμψη και μία σχεδόν «ονειρική» φιλοδοξία που κάνει τη διαφορά. Αυτό φυσικά εκφράζεται με τα κομμάτια της συλλογής του. Κάθε outftit πλησιάζει την γυναίκα και τον ψυχισμό της, προσεγγίζει το πολύπλοκο εσωτερικό κόσμο της.

Αυτοκρατορικά βελούδα σε αισιόδοξη πράσινη απόχρωση, κόκκινα οικολογικά, δερμάτινα σύνολα, γκρι-λευκά καρό και φυσικά το μαύρο που εντοπίζεται στις πλεκτές υφάνσεις είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της συλλογής. Φυσικά δεν έλειψε το glam στην metallic εκδοχή του για τα βραδινά φορέματα.

Έτσι, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ο Στέλιος Κουδουνάρης ξεκίνησε να γράφει μία δική του ιστορία με τον τρόπο που ξέρει καλύτερα εκείνος να εκφράζει και δεν είναι άλλος από τη μόδα. Ταυτόχρονα όμως μας έδωσε και μερικά hints για τις τάσεις που πρέπει να ξέρουμε για το χειμώνα.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: