Ο έρωτας του Μιχάλη από το "The Voice"! Ποια τραγουδίστρια του "έκλεψε" την καρδιά;

Ο έρωτας του Μιχάλη από το "The Voice"! Ποια τραγουδίστρια του "έκλεψε" την καρδιά;
Ο Μιχάλης «κλέβει» την παράσταση στο σόου του ΑΝΤ1 και όπως όλοι παραδέχονται είναι ο πιο γλυκός! …
Είναι άραγε το ίδιο τρυφερός και με το κορίτσι του, την πανέμορφη και γνωστή σε όλους μας ;
Ο Μιχάλης Κουινέλης μιλάει για τη του


με την Ήβη Αδάμου που τα media τους θέλουν να είναι ζευγάρι: «Κατ” αρχάς δεν πιστεύω ότι θα ενδιέφερε κάποιον τι κάνω στην προσωπική μου ζωή και εννοείται πως προτιμώ να απασχολώ τα Μέσα με τη μουσική μου. Όσον αφορά στη συνεργασία με την Ήβη, αυτή ξεκίνησε με το «Σαν έρθει η μέρα».
Ο έρωτας του Μιχάλη από το "The Voice"! Ποια τραγουδίστρια του "έκλεψε" την καρδιά;

Κάποια στιγμή μου ζητήθηκε να γράψω τραγούδια για το άλμπουμ της, αλλά τότε λόγω χρόνου είχα γράψει μόνο ένα. Στη συνέχεια μου ζητήθηκε να κάνω ολόκληρο το άλμπουμ της και το έκανα, όμως δεν βγήκε γιατί έκλεισε η Sony. Έπειτα κάναμε και το «Να σου τραγουδώ» για το δικό μου το δίσκο. Πιστεύω ότι είναι μια εξαιρετική φωνή και είμαι, εκεί για να τη βοηθάω σε όλα τα επίπεδα», δήλωσε στο Τηλεκοντρόλ.
Όσο για το πόσες φορές έχε ερωτευτεί: «Άπειρες και καμία! Καλύτερα να με ρωτήσεις πόσες σχέσεις έχω κάνει. Έχω κάνει τέσσερις σχέσεις και λογικά τόσες φορές πρέπει να ερωτεύτηκα. Ο έρωτας δεν είναι κανόνας, είναι εξαίρεση. Κάθε φορά ερωτεύεσαι για διαφορετικούς λόγους. Θεωρώ τον έρωτα «το πιο όμορφο ψέμα», γιατί δεν ξέρεις ούτε πού θα σε βγάλει ούτε πώς θα σε αφήσει φεύγοντας. Είναι το πιο μπερδεμένο και το πιο όμορφο πράγμα που μπορεί να μας συμβεί».
markos.tv

http://www.tsekouratoi.gr/2014/02/voice_9464.html

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: