Ο επίμονος θαυμαστής που τρομοκράτησε την Αποστολία Ζώη – Μία που τον είδα, μία που εξαφανίστηκα

Απίστευτη ιστορία για την Αποστολία Ζώη από stalker!

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα χαμογέλα» βρέθηκε η Αποστολία Ζώη το πρωί του Σαββάτου. Η γοητευτική τραγουδίστρια, μέσα σε όλα, αποκάλυψε για πρώτη φορά τον τρόμο που βίωσε με την επιμονή ενός θαυμαστή που βρέθηκε όχι μία, όχι δύο ούτε τρεις αλλά τέσσερις φορές έξω από την πόρτα του σπιτιού της.

Ειδικότερα, η Αποστολία Ζώη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θα πω τώρα μια ιστορία που δεν την έχω πει ποτέ. Βασικά έχω έναν stalker, που είναι πολύ δύσκολο αυτό το ζήτημα. Κάτι το οποίο ξεκίνησε από τα social media και είναι τρομακτικό».

«Μου έστελνε μηνύματα, είχε έρθει κάποιες φορές να με δει και τον πέτυχα έξω από το σπίτι μου. Τρομακτικό, γιατί μένω και μόνη μου. Μία που τον είδα, είχα τελειώσει από το θέατρο στην περσινή καλοκαιρινή περιοδεία, μία που εξαφανίστηκα! Έφυγα και ευτυχώς είχα μαζί τα κλειδιά από το σπίτι της αδελφής μου, πήρα το δρόμο για το σπίτι της που είναι στην άλλη άκρη της πόλης, έμεινα δυο ώρες εκεί και ήθελα να κοιμηθώ και δεν μπορούσα» τόνισε με ειλικρίνεια η Αποστολία Ζώη. «Μετά γύρισα στο σπίτι για αν έχει φύγει. Και αυτό έγινε άλλες δύο, τρεις φορές».

«Στην αστυνομία δεν πήγα, αλλά το έχω πει σε όλο τον κόσμο και τώρα το λέω και δημόσια. Έχω δώσει και το όνομα του μην τυχόν και συμβεί κάτι απλά είναι τρομακτικό» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Μια διαφορετική και συνάμα τρομακτική εξομολόγηση από την Αποστολία Ζώη!

Πηγή: zappit.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: