Ο Έλβις είναι ζωντανός! Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου!

Σαράντα χρόνια μετά τον θάνατό του οι θαυμαστές του βασιλιά του Rock n’ Roll πιστεύουν ότι σκηνοθέτησε τον θάνατό του, με νέες φωτογραφίες του «Έλβις» να πυροδοτούν τις θεωρίες συνωμοσίας.

Η φωτογραφία ενός άντρα με λευκή γενειάδα φέρεται να απαθανατίζει τον βασιλιά του Rock n’ Roll Έλβις Πρίσλεϊ, που σήμερα θα ήταν 82 ετών, στον περίβολο της έπαυλής του Graceland. Ο θάνατος του Έλβις ανακοινώθηκε στις 16 Αυγούστου 1977.

Αλλά από τότε που πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια έχουν υπάρξει αμέτρητες θεωρίες πως σκηνοθέτησε τον θάνατό του για να ξεφύγει από την πίεση της φήμης του. Μια νέα φωτογραφία έρχεται να βάλει φωτιά στις θεωρίες συνωμοσίας, με έναν μυστηριώδη γενειαφόρο άνδρα να στέκεται κοντά στο πλευρό των θαυμαστών του στην επέτειο των 82 ετών από τη γέννησή του.

Εκατομμύρια θαυμαστές είχαν κατηγορήσει τον ελληνικής καταγωγής γιατρό του George Nicholopoulos, γνωστού και ως «Dr Nick», για τον πρόωρο θάνατο του Έλβις λόγω των φαρμάκων. Οι άφθονες ποσότητες βαρβιτουρικών είχαν προκαλέσει την τεράστια αύξηση βάρους του μουσικού θρύλου.

Λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό του, το παχύ του έντερο είχε διογκωθεί σε τέτοιο βαθμό που οδήγησε σε καρδιακή ανεπάρκεια. Πολλοί ωστόσο πιστεύουν ότι σκηνοθέτησε τον θάνατό του για να ξεφύγει από τη φήμη και χρησιμοποίησε την αμύθητη περιουσία του για να το κάνει.

Πηγή: newsit

paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: