Ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής του WRC Trophy Ιορδάνης Σερδερίδης στο Ράλι Φθιώτιδας!

Σήμερα Σάββατο (12/5) και αύριο Κυριακή (13/5)  γίνεται το Ράλι Φθιώτιδας . Ένας αγώνας με πολύ καλές ειδικές διαδρομές σε περιοχές γύρω από τη Λαμία . Στον αγώνα αυτό παίρνει μέρος o Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής του WRC Trophy Ιορδάνης Σερδερίδης. Ο Σερδερίδης που θα αγωνιστεί με Skoda Fabia R5 συμπεριέλαβε τον «διπλό» αγώνα της Φθιώτιδας στο φετινό του πρόγραμμα, ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για το Ευρωπαϊκό Ράλι Ακρόπολις στις αρχές Ιουνίου, έναν αγώνα στον οποίο, αν του επέτρεπαν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, θα ήθελε να συμμετέχει κάθε χρόνο!

Το Ράλι Φθιώτιδας διεξάγεται τόσο σε ασφάλτινες ειδικές διαδρομές, τις οποίες θα ακολουθήσουν οι συμμετέχοντες του Πρωταθλήματος Ράλι Ασφάλτου το Σάββατο, όσο και σε χωμάτινες, στις οποίες θα συμμετάσχουν οι διεκδικητές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι την Κυριακή. Οι χωμάτινες ειδικές μάλιστα, αποτελούν μέρος της διαδρομής του Ράλι Ακρόπολις και είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Καβαλιώτη οδηγό να κάνει μια «πρόβα τζενεράλε» ενόψει του εθνικού μας αγώνα.

Ο Σερδερίδης συμμετέχει στους αγώνες αυτοκινήτου με πρωταρχικό στόχο την διασκέδαση αλλά και την οδηγική του βελτίωση.

«Πάντα μου άρεσε να συμμετέχω απέναντι στους καλύτερους και να βελτιώνω τις επιδόσεις μου! Ο Παγκόσμιος τίτλος που κατέκτησα πέρυσι, ήταν όνειρο ζωής για μένα, στη μόλις 6η μου χρονιά στους αγώνες αυτοκινήτου.» δήλωσε ο Σερδερίδης που αισθάνεται χαρούμενος που θα αγωνιστεί στα ελληνικά βουνά!

Όσο για τα χρώματα της Skoda Fabia R5, ο οδηγός σημείωσε: «Νιώθω υπερήφανος που είμαι Έλληνας και για αυτό το λόγο το αγωνιστικό μου είναι βαμμένο στα χρώματα της Ελληνικής σημαίας. Θα βάλω τα δυνατά μου ώστε να προσφέρω θέαμα στους φίλους του μότορσπορτ στα Ράλι Φθιώτιδας και Ακρόπολις».

Ο Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής του WRC Trophy Ιορδάνης Σερδερίδης στο Ράλι Φθιώτιδας!

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: