Ο Έλληνας Νίκος Παυλίδης με Peugeot 208 R2 στο Ράλι  Μόντε Κάρλο

Παραδοσιακά τέτοια εποχή, κάθε χρόνο γίνεται το Ράλι Μόντε Κάρλο. Ένας από τους σπουδαιότερους αγώνες ράλι που μετράει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στο μεγάλο αυτό αγώνα, τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει ο Νίκος Παυλίδης με ένα Peugeot 208 R2. Συνοδηγό θα έχει τον Allan Harryman. Την  προσπάθεια υποστηρίζει η RS200 Motor Oil!

Ο Νίκος Παυλίδης ξεκίνησε την καριέρα του στα τέλη της δεκαετίας του ’80 συμμετέχοντας ως επί το πλείστον σε αγώνες της Βόρειας Ελλάδας. Στη συνέχεια και για τρία χρόνια, ήταν συνοδηγός του Κώστα Τανούση, ενώ το 1997 επέστρεψε στο αριστερό μπάκετ κατακτώντας το Κύπελλο Ράλι Βορείου Ελλάδος! Έπειτα από πολυετή αποχή, έκανε δυναμικό comeback το 2011, συμμετέχοντας με ένα Citroen DS3 R3T. Το 2013 και το 2016 αναδείχθηκε και πάλι Κυπελλούχος Βορείου Ελλάδος, με το ίδιο αυτοκίνητο. Αυτή θα είναι η τρίτη συμμετοχή του Έλληνα οδηγού στο Μόντε Κάρλο.

Η αγωνιστική δράση του Ράλι  Μόντε Κάρλο ξεκινάει σήμερα με το  shakedown. Ακολουθούν δύο νυχτερινές ειδικές διαδρομές. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Ο αγώνας τελειώνει την Κυριακή το απόγευμα, μετά από τρείς ημέρες δράση.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Ο Έλληνας Νίκος Παυλίδης με Peugeot 208 R2 στο Ράλι  Μόντε Κάρλο gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: