«Ο δρόμος προς το Euro 2020»: Πρεμιέρα σήμερα στον ΑΝΤ1 με ξεχωριστούς καλεσμένους (trailer)

«Ο δρόμος προς το Euro 2020»: Η πρώτη εκπομπή θα προβληθεί σήμερα, Κυριακή 19 Ιανουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στον ΑΝΤ1. Οι οικοδεσπότες θα υποδεχθούν μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου.
Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου έχει ξεκινήσει και ο ΑΝΤ1 σας βάζει στο κλίμα με την εκπομπή «Ο δρόμος προς το Euro 2020».

Από σήμερα και κάθε Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι, θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε στον παλμό του επετειακού Euro 2020, με τον πρεσβευτή της διοργάνωσης Θοδωρή Ζαγοράκη να κάνει ποδαρικό.

O Γιάννης Καραλής και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος θα υποδεχτούν τον εμβληματικό αρχηγό της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004, ο οποίος θα μιλήσει για τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, αλλά και για την εθνική μας ομάδα.
Παράλληλα, ο Άγγελος Αναστασιάδης ανοίγει για πρώτη φορά τα χαρτιά του για το διαζύγιο με την εθνική ομάδα και τον αποκλεισμό από το Euro, ενώ στην κάμερα του ΑΝΤ1 μιλάει και ο εν ενεργεία πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Μετά την πρώτη σέντρα στις 12 Ιουνίου στη Ρώμη, το Εuro 2020 θα φιλοξενηθεί σε 12 διαφορετικές πόλεις και θα ολοκληρωθεί στις 12 Ιουλίου με τον μεγάλο τελικό στο Λονδίνο.

«Σύσσωμο το αθλητικό δυναμικό του σταθμού θα μεταφέρει όλες τις πληροφορίες και τις εξελίξεις από το Euro 2020 με την έγκυρη υπογραφή του ΑΝΤ1! Μη χάσεις στιγμή!» αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού.

Παρουσίαση: Γιάννης Καραλής – Δημοσθένης Γεωργακόπουλος
Σχόλιο: Κωστής Βαϊμάκης
Σκηνοθέτης: Αλέξης Βούλγαρης
Αρχισυντάκτης: Γιώργος Τριανταφυλλίδης
Συντακτική ομάδα: Λίτσα Ιωάννου, Μανώλης Μανής, Αλέξανδρος Ταβουλάρης

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: