Ο Δήμος Αγκιστρίου εφοδιάσθηκε με βυτιοφόρο «BMC»  

Πρόσφατα ο Δήμος Αγκιστρίου, προμηθεύτηκε φορτηγό BMC με υπερκατασκευή βυτίου μεταφοράς λυμάτων, προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες του νησιού, στο πλαίσιο μιας ολοκληρωμένης διαχείρισης των αστικών λυμάτων. Το συγκεκριμένο βυτιοφόρο BMC, αποκτήθηκε από τον Δήμο Αγκιστρίου μέσω του  προγράμματος «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών και ειδικότερα μέσω του άξονα προτεραιότητας «Περιβάλλον».

Τα  φορτηγά BMC,  εισάγει και διανέμει στην Ελλάδα η εταιρεία Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. H BMC ιδρύθηκε στην Σμύρνη το 1964 και αποτελεί έναν από τους  μεγαλύτερους κατασκευαστές φορτηγών και λοιπών βαρέων οχημάτων, έχοντας κατασκευάσει πάνω από 300.000 οχήματα.

Τα νέα φορτηγά της σειράς TUGRA προσφέρουν χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, μέγιστη αποδοτικότητα στην γραμμή κίνησης, προσιτά ανταλλακτικά, βελτιστοποιημένα διαστήματα συντήρησης και συνολικά χαμηλό κόστος λειτουργίας, πλεονεκτήματα που τα καθιστούν ιδανικά για στόλους σε δημόσιους οργανισμούς, Δήμους και Περιφέρειες.

Με σύγχρονο σχεδιασμό εξωτερικά, αλλά και στο εσωτερικό τους, ο επαγγελματίας οδηγός που θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι ενός BMC της σειράς TUGRA, θα εκτιμήσει δεόντως την καλή εργονομία της καμπίνας και την άνετη οδήγηση, ειδικά στα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων. Με σύγχρονο σχεδιασμό στην κονσόλα, οθόνη TFT, Bluetooth, μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους, πολυλειτουργικό τιμόνι και ειδικά σχεδιασμένο εσωτερικό φωτισμό, το BMC TUGRA δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα φορτηγά του ανταγωνισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα φορτηγά  της BMC, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο  2310 751770, καθώς και στο info@njtgroup.gr.

Ο Δήμος Αγκιστρίου εφοδιάσθηκε με βυτιοφόρο «BMC»   gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: