Ο διαρρήκτης είχε αδυναμία στα κοσμήματα

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από τις έρευνες των ανδρών του τοπικού αστυνομικού τμήματος, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου

Μόνο κοσμήματα και άλλα τιμαλφή έκλεβαν ένας 32χρονος Έλληνας και οι άγνωστοι μέχρι στιγμής συνεργοί του, που διέρρηξαν τουλάχιστον τρία σπίτια στην Ελασσόνα από τις 4 Μαρτίου ως τις 21 Απριλίου αλλά ερευνάται αν έχουν «χτυπήσει» κι άλλα.

Ο νεαρός δράστης ταυτοποιήθηκε από τις έρευνες των ανδρών του τοπικού αστυνομικού τμήματος, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ άφαντα παραμένουν τα χρυσαφικά και τα κοσμήματα αξίας 7.000 ευρώ που είχαν αρπάξει.

*** Όλο κι όλο που βρήκε να κλέψει από το κατάστημα ενός 58χρονου στην πόλη της Κοζάνης ένας 39χρονος Έλληνας, ήταν μια… φορητή σκάλα η οποία βρέθηκε στην κατοχή του όταν εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος η κλοπή που είχε γίνει στις 21 Απριλίου! Η σκάλα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: