O Demetrios μας έδειξε πώς μέσα από ένα digital show μπορούμε να βρούμε το νυφικό των ονείρων μας

Η Bridal Fashion Week, που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη, είχε την ελληνική υπογραφή του πιο διάσημου Οίκου Νυφικών της χώρας μας.

Kάθε χρόνο, τέτοια περίοδο, ο σχεδιαστής Demetrios, παρουσιάζει τη νέα του νυφική συλλογή στην Valmont Bridal Fashion Week στη Βαρκελώνη. Mπροστά σε πλήθος κόσμου παρουσιάζει τις αιθέριες δημιουργίες του και «ντύνει» τις νύφες της επόμενης σεζόν με τα πιο ρομαντικά, θηλυκά και κομψά φορέματα…. Μέχρι φέτος που αυτή η «fashion ρουτίνα» κάπως άλλαξε αλλά το περιεχόμενό της παρέμεινε αναλλοίωτο. Η Νυφική Εβδομάδα Mόδας της Βαρκελώνης πραγματοποιήθηκε χωρίς τη φυσική παρουσία θεατών εξαιτίας της πανδημίας και η πασαρέλα και το λανσάρισμα της νέας collection Demetrios 2021 έγινε μέσα από ένα digital showroom και έφτιασε με virtual αναπαράσταση μέχρι εμάς.

Το συμπέρασμα που καταλήγουμε πατώντας το play και βλέποντας αυτό το πρωτότυπο bridal catwalk; H δημιουργικότητα, η φαντασία και το ταλέντο του σχεδιαστή Demetrios δεν επηρεάστηκαν στο παραμικρό από την Covid-19 εποχή που διανύουμε. Ο κόσμος της μόδας μπορεί να αλλάζει συνολικά αλλά το «όνειρο» μετουσιωμένο σε gown κα νυφικό φόρεμα, πάντα θα βρίσκει τη θέση του σε αυτό το στερέωμα.

O Demetrios μας έδειξε πώς μέσα από ένα digital show μπορούμε να βρούμε το νυφικό των ονείρων μας
Ο designer έχει δηλώσει πολλές φορές πως «όταν σχεδιάζει μία collection έχει στο μυαλό του κάθε τύπο γυναίκας» και αυτή η διαφορετικότητα σε στυλ και σωματότυπους φάνηκε και μέσα από τα σχέδιά του για το 2021. Ρομαντικά και αέρινα νυφικά από ταφτά, volumed φούστες και θηλυκά bustier, bridal gowns με μακριά μανίκια αλλά και «γοργονέ» σχέδια από δαντέλα με sexy cleavages, «περπάτησαν» πάνω στο digital catwalk που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στην Καταλανική πρωτεύουσα και μας έδειξαν πως για τον Oίκο Demetrios το diversity ορίζεται μέσα από διαφορετικά με μεγέθη με έναν κοινό παρανομαστή: την κομψότητα.

O Demetrios μας έδειξε πώς μέσα από ένα digital show μπορούμε να βρούμε το νυφικό των ονείρων μας
Ο σχεδιαστής Demetrios, με ισχυρή παγκόσμια παρουσία στο χώρο του bridal πάνω από 35 χρόνια, σχεδιάζει νυφικά φορέματα με στόχο να αναδείξει την ομορφιά κάθε γυναίκας. Έτσι είναι πολύ φυσικό η πλούσια ποικιλία στις νυφικές δημιουργίες, σε σχέδια, υφάσματα και γραμμές να εντυπωσιάζει και να αφήνει ένα ισχυρό αποτύπωμα στο bridal industry και εν μέσω πανδημίας.

O Demetrios μας έδειξε πώς μέσα από ένα digital show μπορούμε να βρούμε το νυφικό των ονείρων μας
«Το θάρρος, η καλοσύνη και συνεχής αγάπη και υποστήριξη που δείχνουν οι Demetrios brides σε όλο το κόσμο, έφερε ένα ακόμα πιο βαθύ επίπεδο έμπνευσης που υπερβαίνει τον απλό σχεδιασμό ενός νυφικού», δηλώνει ο fashion designer. «Γίνεται μία ουσιαστική σχέση εμπιστοσύνης που οδηγεί τις πιο κομψές νύφες του κόσμου να εμπιστευτούν την εμφάνισή τους για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους στα χέρια του», προσθέτουμε εμείς.

O Demetrios μας έδειξε πώς μέσα από ένα digital show μπορούμε να βρούμε το νυφικό των ονείρων μας
Μαζί με τα λευκά και ιβουάρ νυφικά, η collection 2021, «έκρυβε» μέσα της και κόκκινα φορέματα με φούστα από τούλι, σε στενή γραμμή με ουρά, με off-shoulder top αλλά και embroidered λεπτομέρειες. «Το χρώμα του πάθους» έρχεται να μας ξυπνήσει από τον ενδυματολογικό λήθαργο που μας έχει ρίξει η πανδημία και είναι μία πρόταση που θα αναδείξει την τολμηρή πλευρά κάθε νύφης (ή καλεσμένης) στους γάμους του 2021.

Μία νυφική συλλογή βγαλμένη από τα πιο εντυπωσιακά red carpet looks που έχουμε δει ποτέ, ήρθε να μας αποδείξει πως η μόδα ακόμα και σε αυτούς τους περίεργους καιρούς επιτελεί τον σκοπό της μέσα από digital παρουσιάσεις και live-streaming events: μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε. Και η collection Demetrios 2021 θα «ντύσει» με αυτό το «όνειρο» όσες γυναίκες αποφασίσουν να το «κάνουν πραγματικότητα» μέσα στους επόμενους μήνες. Η αγάπη νικάει τα πάντα και ο πιο διάσημος Οίκος Νυφικών το γνωρίζει καλά!
Info: www.demetrios.gr
Instagram @demetriosbride
Facebook Demetrios Greece

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: