Ο cool τρόπος που φοράει η Meghan Markle το πουκάμισο και πώς να τον αντιγράψεις

Διάβασε ακόμη:

Όπως και να “χει, το στιλ της δούκισσας εμπνέει. Πριν την εγκυμοσύνη, κατά τη διάρκειας αυτής και μετά. Κοιτώντας, λοιπόν, τα looks της για λίγο inspo, «έπεσε» υπό την εποπτεία μας, όχι τόσο κάποιο ρούχο που φόρεσε πρόσφατα, αλλά το styling που έκανε σε μια παλαιότερη εμφάνισή της.

Δες ακόμη:

Σαν φαν του casualwear που είναι, η Meghan συχνά ενδίδει στα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας τα οποία καταφέρνει να φορέσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Ένα απ” αυτά είναι και ένα πουκάμισο. Η Meghan αγαπάει να συνδυάζει ένα crisp πουκάμισο με ένα τζιν παντελόνι, αλλά αυτό που τη διαφοροποιεί από τις υπόλοιπες γυναίκες είναι ο τρόπος που επιλέγει να το φορέσει. Τι κάνει, λοιπόν;

#1. Γυρίζει τα μανίκια

AP Photo/Kirsty Wigglesworth, Pool

Χαρακτηριστικό είναι το λεγόμενο «sleeve roll» που επιλέγει η Meghan όταν φοράει ένα πουκάμισο. Διπλώνει κάπως ακανόνιστα τα μανίκια της, μαζεύοντάς τα πάνω από τον αγκώνα, αφήνοντας τα τελείωμα ελεύθερο για ένα πιο χαλαρό ύφος.

#2. Βάζει το μπροστινό μέρος του πουκαμίσου μέσα από το παντελόνι

 

Το φημισμένο «french tuck» (το όνομά του έχει πάρει από τον στιλίστα του show του Netflix «Queer Eye»,  Tan France) είναι ο πιο κουλ τρόπος για να φορέσει κανείς το πουκάμισο και τις πιο φαρδιές και μακριές μπλούζες γενικότερα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις ένα μικρό μέρος του πουκαμίσου σου στο μπροστινό μέρος του παντελονιού, αφήνοντας το υπόλοιπο ρούχο ελεύθερο. Σούπερ κομψό, δε βρίσκεις;

#3. Ο «ακανόνιστος» γιακάς

Ένας λίγο ανεβασμένος γιακάς μπορεί ν” αλλάξει εντελώς το ύφος του πουκαμίσου. Προσφέρει μια «είμαι-κουλ-και-το-ξέρω» διάθεση που ξεφεύγει από το συνηθισμένο preppy look που συχνά αποδίδει ένα πουκάμισο. Το ακανόνιστο ύφος αυτού του γιακά μπορείς να καταφέρεις βρέχοντας λίγο τα χέρια σου και τσαλακώνοντας ελαφρώς τον γιακά.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Kirsty Wigglesworth, pool

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: