Ο Carlos Lahoz είναι ο  νέος Διευθυντής Μάρκετινγκ της Kia Motors Europe

Η Kia Motors Europe ανακοινώνει τον άμεσο διορισμό του Carlos Lahoz ως νέο Διευθυντή Μάρκετινγκ. Ο κ. Lahoz θα επιβλέπει τα προγράμματα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της μάρκας και θα είναι υπεύθυνος για το ψηφιακό Μάρκετινγκ της Kia, τον στρατηγικό σχεδιασμό Μάρκετινγκ και τις Δημόσιες Σχέσεις με τα μέσα ενημέρωσης στην Ευρώπη.

Προσχωρώντας στην ευρωπαϊκή ομάδα διαχείρισης της Kia, ο Carlos Lahoz συμπληρώνει την κενή θέση που άφησε ο Artur Martins, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα μια θέση στα παγκόσμια αρχηγεία της εταιρείας στη Σεούλ της Κορέας. Ο κ. Lahoz θα αναφέρεται απευθείας στον Emilio Herrera, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Kia Motors Europe.

“Αυτή είναι μια ιδιαίτερα συναρπαστική περίοδος για την Kia, καθώς η μάρκα ενισχύει τη θέση της ως ένα προηγμένο, προσιτό και εξηλεκτρισμένο σήμα στην Ευρώπη”, σχολιάζει ο Emilio Herrera. “Με περισσότερα ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα, ο Carlos θα συνεργαστεί με ομάδες Μάρκετινγκ σε ολόκληρη την Ευρώπη και την Κορέα για να διασφαλίσει ότι η Kia θα συνεχίσει να δεσμεύεται και να επικοινωνεί με δυνητικούς πελάτες με ακόμη πιο αποτελεσματικούς τρόπους. Η οικεία εμπειρία του για το πώς λειτουργεί η Kia, σε συνδυασμό με τις ιδέες για το τι θέλουν οι πελάτες μας από τα αυτοκίνητα και την μάρκα μας, τον καθιστούν ιδανικό για το ρόλο του”.

Ο κ. Lahoz έχει πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρίας στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Πρόσφατα διετέλεσε για πέντε χρόνια ως Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Λειτουργίας της Kia Motors Europe, υπεύθυνος για τη μακροπρόθεσμη επιχειρηματική στρατηγική της εταιρείας, τη διαχείριση του CO2, την επιχειρηματική εξέλιξη και τον προγραμματισμό των πωλήσεων. Ήταν επίσης υπεύθυνος για την ευρωπαϊκή παραγωγή της εταιρείας, επιβλέποντας τον προγραμματισμό των λειτουργιών στην ευρωπαϊκή μονάδα παραγωγής Kia στη Žilina της Σλοβακίας. Πριν από την ένταξή του στην Kia Motors Europe, διετέλεσε Ανώτερος Διευθυντής Επιχειρηματικού Σχεδιασμού στην Kia Motors Iberia.

Ο ισπανικής υπηκοότητας 44χρονος Carlos Lahoz κατέχει πτυχίο οικονομικών από το Πανεπιστήμιο της Σαραγόσα της Ισπανίας και εκτελεστικό MBA από το IE Business School στη Μαδρίτη της Ισπανίας. Έχει επίσης ολοκληρώσει μεταπτυχιακό Παγκόσμιο Επαγγελματικό Πρόγραμμα στη Σχολή Wharton στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ και μιλάει άπταιστα ισπανικά, αγγλικά και ιταλικά.

 

 

Ο Carlos Lahoz είναι ο  νέος Διευθυντής Μάρκετινγκ της Kia Motors Europe gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: