Ο Μπράντλεϊ και ο… Κούπερ είναι τα δύο νέα αρκουδάκια του Αρκτούρου

Μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή θα έχουν ο Μπράντλεϊ και ο Κούπερ χάρη στον Αρκτούρο, καθώς όταν ένας ιδιώτης εντόπισε τα δύο αρκουδάκια, τα κράτησε στη στάνη του για μία εβδομάδα και ειδοποίησε την οργάνωση.

Καθώς πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα από την ημέρα του εντοπισμού τους μέχρι την παράδοσή τους στον Αρκτούρο, ήταν πολύ δύσκολο να εντοπιστεί η μητέρα τους, όπως συμβαίνει πάντοτε σε αυτές τις περιπτώσεις.

Η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης μετέφερε τα αρκουδάκια στον κτηνίατρο και στη συνέχεια θα μπουν στο πρόγραμμα περίθαλψης και επανένταξης με σκοπό να απελευθερωθούν ξανά στην φύση την επόμενη χρονιά.

Ο Μπράντλεϊ και ο… Κούπερ, όπως ονομάστηκαν τα δύο αρκουδάκια από τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ, θα μεγαλώσουν μαζί για ένα χρόνο μακριά από άλλες αρκούδες και με την ελάχιστη ανθρώπινη παρουσία καθώς το πρωτόκολλο ανατροφής τους είναι ιδιαίτερα αυστηρό. Ο στόχος είναι να διδαχθούν από τους έμπειρους φροντιστές του Αρκτούρου τα μυστικά της επιβίωσης στη φύση όπως θα τους τα μάθαινε και η μητέρα τους.

Τα αρκουδάκια είναι ελαφρώς υποσιτισμένα ενώ τους αρέσει να παλεύουν μεταξύ τους. Συνήθως νικητής είναι ο Μπράντλεϊ αφού είναι και ο πιο μεγαλόσωμος!

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: