Ο Brad Pitt και πάλι ερωτευμένος με super sexy ηθοποιό!!

Εφτά μήνες έχουν περάσει από τότε που ο Brad Pitt και η Angelina Jolie αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή. Το διαζύγιο τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και όλος κόσμος διαδικτυακός και μη ασχολούνταν μόνο με αυτό.

Δεν είναι και λίγο πράγμα να ακούς πως δεν υφίστανται πια οι Brangelina. Έκτοτε κυκλοφόρησαν άπειρα δημοσιεύματα σχετικά με το διαζύγιο τους (και όχι μόνο) αλλά και για νέους έρωτες.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που συνέδεσαν τον Brad Pitt με την Kate Hudson ως την καινούργια του σύντροφο, όμως ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε τίποτα και από καμία πλευρά. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν γιατί ο ηθοποιός είναι και πάλι ερωτευμένος και μάλιστα με μια super sexy ηθοποιό.

Νέα δημοσιεύματα που μεταδίδει το Page Six τον θέλουν να φλερτάρει με την συμπρωταγωνίστρια του στη νέα του ταινία, Sienna Miller. Οι δυο τους παρευρέθηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας The lost city Z  ξεχωριστές παρέες, όμως στο δείπνο που ακολούθησε μετά ήταν συνεχώς μαζί και ο ένας πολύ κοντά στον άλλο.

Λες τα δημοσιεύματα να είναι αληθινά και ο Brad μας να είναι έτοιμος να ξαναφτιάξει τη ζωή του;

seleo.gr-Lifestyle

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: