O Μπογιόπουλος του KKE αποκαλεί τον Θέμο «γλίτσα» και Χρυσαυγίτη

O Μπογιόπουλος του KKE αποκαλεί τον Θέμο «γλίτσα» και Χρυσαυγίτη
Αλλά για την «ταμπακιέρα» δεν λέει κουβέντα (τέλεια αντιμετάθεση του θέματος!)
Κατ’ αρχήν δημοσιεύονται αποσπάσματα από άρθρο με το τίτλο «Παιδομάζωμα και συμμορίτες», που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο. 
Γράφει ο Θέμος Αναστασιάδης:
«Σε κανέναν δεν πρέπει να επιτρέπεται να μαζεύει μικρά παιδιά και να τους κάνει πολιτικό… κατηχητικό. Είτε πρόκειται για τη Χρυσή Αυγή, είτε για φεστιβάλ Νεολαίας μεγάλων προοδευτικών κομμάτων, όπου συχνά βλέπουμε γονείς κομματόσκυλα να’ χουν τα παιδιά τους αγκαλιά με τα σφυροδρέπανα…».
Και συνεχίζει:
«Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου; Γενιές ολόκληρες πήρε στο λαιμό της η Αριστερά τους, σέρνοντας σε μια ζωή βασάνων και βαρβαρότητας στον «κομμουνιστικό παράδεισο» χιλιάδες αθώα Ελληνόπουλα, τα πιο αγνά θύματα του Εμφυλίου!!!».
Καταλήγει δε ως εξής:
«Με τα σημερινά δεδομένα αυτό που έκαναν (σ.σ.: οι κομμουνιστές…) θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι αγγίζει τα όρια του εγκλήματος πολέμου, και ηθικά στιγμάτισε ιστορικά αυτή την παράταξη».
Σχόλιο Μπογιόπουλου:
Ο δημόσιος βίος κατακλύζεται τα τελευταία από διάφορες γλίτσες, που επιπλέουν στον αφρό της βιομηχανίας του θεάματος.
Τύποι λαθρόβιοι που η αθλιότητα και η ποταπότητά τους ισοδυναμούν με «αρετή» και εφαλτήριο «επιτυχίας». Στο βούρκο, άλλωστε, μέσα από τον οποίο παράγονται και μέσα στον οποίο «μεγαλουργούν» οι γλίτσες, αυτά ακριβώς είναι τα κριτήρια της «επιτυχίας»: 
Η ποταπότητα και η αθλιότητα.
Τέτοια περίπτωση γλίτσας είναι ο Θεμιστοκλής (σ.σ.: στην πορεία το έκανε «Θέμος») Αναστασιάδης. Ο συντάκτης, δηλαδή, των παραπάνω αποσπασμάτων. Ο συγκεκριμένος δεν είναι η πρώτη φορά που στα διαλείμματα των αισθητικά και ιδεολογικά υποκοσμιακών του δραστηριοτήτων συλλαμβάνεται επ” αυτοφώρω σαν χρυσαυγίτης… με πολιτικά.
Σχόλια karfotiko: Τελικά δεν καταλάβαμε. Ο Μπογιόπουλος αρνείται τα «κατηχητικά» της Χρυσής Αυγής, ενώ όταν πρόκειται για το επιτρέπονται;

O Μπογιόπουλος του KKE αποκαλεί τον Θέμο «γλίτσα» και Χρυσαυγίτη

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: