Ο Μπαράκ Ομπάμα δημοσιοποίησε τη λίστα με τα αγαπημένα του τραγούδια στο Spotify [βίντεο]

Τη λίστα με τα αγαπημένα του τραγούδια στο Spotify αποκάλυψε ο Μπαράκ Ομπάμα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ κοινοποίησε την καλοκαιρινή λίστα αναπαραγωγής τραγουδιών, η οποία αποτελείται από κομμάτια που λάτρευε την περίοδο κατά την οποία διέμενε στον Λευκό Οίκο.

Ο Μπαράκ Ομπάμα κοινοποίησε τη λίστα αναπαραγωγής προς τιμήν του νέου του βιβλίου «A Promised Land».

«Η μουσική έπαιζε πάντα σημαντικό ρόλο σε όλη μου τη ζωή και αυτό ήταν ιδιαίτερα αληθινό κατά τη διάρκεια της προεδρίας μου», έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook, την οποία συνόδευσε ένα στιγμιότυπο οθόνης της playlist.

Αυτά είναι τα 20 πιο αγαπημένα τραγούδια του Ομπάμπα:

Music has always played an important role throughout my life—and that was especially true during my presidency. While…

Posted by Barack Obama on Monday, November 16, 2020

Στην ίδια ανάρτηση στο Facebook, ο Ομπάμα περιέγραψε μερικές από τις συναντήσεις του με τους καλλιτέχνες τα τραγούδια των οποίων συμπεριέλαβε στη λίστα αναπαραγωγής του Λευκού Οίκου.

«Ενώ έλεγχα τις σημειώσεις μου πριν από τις συνομιλίες, άκουγα το “My 1st Song” του Jay-Z ή το “Luck Be a Lady” του Φρανκ Σινάτρα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στον Λευκό Οίκο, η Μισέλ και εγώ προσκαλέσαμε καλλιτέχνες όπως ο Στίβι Γουόντερ και η Γκλόρια Εστέφαν για να διεξάγουν απογευματινά σεμινάρια με νέους πριν από βραδινές μουσικές παραστάσεις στην Ανατολική Αίθουσα.

Και υπήρχαν όλα τα είδη των παραστάσεων που θα θυμάμαι για πάντα – όπως η Beyoncé που ερμήνευσε το “At Last” για τον πρώτο μας χορό στην τελετή ορκωμοσίας, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ που έκανε σερενάτα στη Μισέλ στην Ανατολική Αίθουσα με το “Michelle”… Έτσι, προς τιμήν του βιβλίου μου που θα κυκλοφορήσει αύριο, σκέφτηκα να δημιουργήσω μια λίστα αναπαραγωγής με μερικά από αυτά τα τραγούδια. Ελπίζω να το απολαύσετε».

Διαβάστε ακόμα: Γκανέζος δημοσιογράφος παλεύει να πει τα αποτελέσματα των αγώνων της Premier League και γίνεται viral [βίντεο]

texnologia

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: