Ο απόλυτος οδηγός για συνδυασμούς μπύρας-φαγητού

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι και στυλ μπύρας και το εύρος των γεύσεων μεταξύ τους είναι τεράστιο. Επιπλέον, η κάθε μπύρα είναι καλύτερη σε διαφορετική εποχή και μπορεί να είναι ακόμα καλύτερη αν

σερβιριστεί στο σωστό ποτήρι! Όπως και στο κρασί οι γενικές γραμμές, όσον αφορά τον συδυασμό τους με φαγητό, δεν διαφέρουνε πολύ. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή μπύρα για να συνδυαστεί με το φαγητό σας, θα πρέπει πρώτα να καταλάβετε τα παρακάτω!

Τι είναι αυτό που δίνει γεύση στη μπύρα;

Για να επιλέξετε τη σωστή μπύρα, πρέπει πρώτα να καταλάβετε τις διαφορετικές γεύσεις που υπάρχουν στη μπύρα. Όταν περιγράφουμε τη γεύση της μπύρας, υπάρχουν μερικές λέξεις-κλειδιά που θα συναντήσετε ξανά και ξανά.

Λυκίσκος: Πολλές φορές οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το «hoppiness» για να περιγράψουν πόσο πικρή είναι η μπύρα, αλλά δεν είναι όλες οι μπύρες με λυκίσκο πικρές. Η γεύση μιας μπύρας hoppy εξαρτάται από το πότε προστίθεται ο λυκίσκος στη διαδικασία παρασκευής. Όσο νωρίτερα προστίθεται ο λυκίσκος, τόσο πιο πικρή είναι η μπύρα. Το φυτό λυκίσκος έχει γεύση 

ολόκληρο το άρθρο στο krasiagr.com

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: