Ο απόλυτος οδηγός για να ντυθείς κατάλληλα για ένα μουσικό φεστιβάλ

Και αυτό γιατί οι συναυλίες, πλέον τραβούν το ενδιαφέρον πολύ κόσμου και όχι μόνο των μουσικόφιλων. Λόγω των social media, η προβολή που λαμβάνουν βοηθάει στο να γίνει ένα φεστιβάλ ακόμη πιο «ελκυστικό» στα μάτια του κόσμου.

Ένα φεστιβάλ είναι «hip», πας για να φωτογραφηθείς, να ντυθείς, να δείξεις το νέο σου, κουλ χτένισμα. Ένα φεστιβάλ είναι γιορτή και ειδικά όταν ο υδράργυρος «βαράει» κόκκινο και είμαστε ακόμη στην πόλη, είναι η πιο διασκεδαστική δραστηριότητα για να κάνουμε το καλοκαίρι.

Διάβασε ακόμη:

Υπάρχουν πολλών ειδών φεστιβάλ στην χώρα μας. Υπάρχουν αυτά που γίνονται σε νησιά (βλ. Up Festival), άλλα που γίνονται στο κέντρο της πόλης και άλλα λίγα χιλιόμετρα εκτός αυτής (για π.χ. Μαλακάσα). Το ζητούμενο σε όλες τις διαφορετικές περιστάσεις είναι ένα: τι ρούχα θα φορέσεις για να είσαι άνετη και δροσερή, τις ώρες που θα βρίσκεσαι στο event αυτό.

Δες ακόμη:

Με διεθνή φεστιβάλ, τύπου Coachella, να έχουν κερδίσει παγκόσμια αναγνώριση με την βοήθεια των social media, το λεγόμενο «festival style», αποτελεί πλέον την δική του κατηγορία στη μόδα. Πώς συνδυάζονται όμως στιλ και πρακτικότητα; Κατά τη γνώμη μου, ο παράγοντας «πρακτικότητα» πρέπει να έχει πρωταρχικό ρόλο και πάνω σ” αυτή να βασίζονται οι εμφανίσεις μας. Μόνο έτσι θα μπορέσεις κι εσύ να επιβιώσεις σε μια συναυλία, απολαμβάνοντάς την στο έπακρο, χωρίς να σε απασχολούν σκέψεις του τύπου «πώς θα κρατάω την μπύρα και τη τσάντα στο ίδιο χέρι;». Τα πράγματα είναι πιο απλά απ” όσο φαντάζεσαι και τα παρακάτω tips στο επιβεβαιώνουν.

Άνετα παπούτσια

ImaxTree

Όλα τα fashion girls είναι ενθουσιασμένα για τις τάσεις στα παπούτσια του 2019, γιατί αυτό σημαίνει ότι μπορούν να φορέσουν άνετα υποδήματα στα φεστιβάλ, χωρίς να στερήσουν πόντους στιλ από τις εμφανίσεις τους. Παπούτσια όπως τα “ugly” sneakers, τα αθλητικού ύφους σανδάλια και οι καουμπόικες μπότες είναι της μόδας που σημαίνει ότι στιλ και πρακτικότητα επιτέλους, συνυπάρχουν.

Ρούχα με τσέπες

Ρούχα που έχουν τσέπες, άρα και περισσότερο αποθηκευτικό χώρο θα σε βοηθήσουν να κρατάς «πάνω» σου τα απαραίτητα, όπως το κινητό σου, χρήματα, χαρτομάντιλα κτλ.

Πρακτικές τσάντες

ImaxTree

Μια τσάντα «ταχυδρόμος» (aka χιαστή) ή ένα τσαντάκι μέσης είναι οι πολύ πρακτικές για τέτοιες περιστάσεις. Τσάντες σαν αυτές είναι βολικές, γιατί μπορείς να βάζεις-βγάζεις πράγματα ανά πάσα στιγμή, ενώ σε αντίθεση με ένα backpack δεν θα έχεις τον φόβο μην ανοίξει ή μην στο ανοίξει κάποιος άλλος.

Κιμονό/πουκαμίσες

Ανάλαφρα ρούχα για να συνοδεύσουν τις εμφανίσεις σου, όπως ένα κιμονό ή ένα πουκάμισο/πουκαμίσα είναι items που είναι κομψά αλλά και που μπορείς να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το βράδυ, χρειάζεσαι τα έξτρα layers γιατί συνήθως κάνει λίγη ψύχρα. Έτσι, και να ζεσταθείς θα μπορέσεις να το βγάλεις (είναι ελαφρύ εξάλλου) και να το κρατάς στα χέρια σου ή να το δέσεις γύρω από την μέση σου, μέχρι να βραδιάσει.

Γυαλιά ηλίου

ImaxTree

Για μια stylish εμφάνιση αλλά και για να προστατέψεις τα μάτια σου από τον έντονο ήλιο, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου είναι must για ένα μουσικό φεστιβάλ. Προτίμησε ένα statement ζευγάρι που θα προσθέσει πόντους στιλ στη φεστιβαλική εμφάνισή σου.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: