Ο απίστευτος λόγος που ο Αντώνης Σρόιτερ λέει τις ειδήσεις όρθιος! Εσείς το ξέρατε;

Συνέντευξη στο «Βήμα» παραχώρησε ο Αντώνης Σρόιτερ, ο οποίος μοιάζει να απολαμβάνει πολύ το γεγονός πως παραμένει σταθερά πρώτος στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Ο ίδιος μάλιστα μίλησε για πρώτη φορά και για τον λόγο που… λέει τις ειδήσεις όρθιος!

«Είναι η τρίτη χρονιά που είμαστε πρώτοι στα νούμερα, εφέτος μάλιστα κάνουμε αριθμούς πάνω από κάθε προσδοκία. Φτάνουμε 25% στο σύνολο, νούμερα που νομίζω πως θυμίζουν μια συγκεκριμένη περίοδο του Mega. Το θεωρώ μια αναγνώριση και προς το πρόσωπό μου και προς όλον αυτόν τον μηχανισμό του ALPHA που κοπιάζει για αυτό το δελτίο», παραδέχεται.

Τελικά, γιατί –σε αντίθεση με όλους τους άλλους παρουσιαστές- λέει τις ειδήσεις όρθιος;

«Το όρθιο μου πάει, επειδή είμαι…»… «Ψηλόλιγνος», προσθέτει ο δημοσιογράφος που του έκανε τη συνέντευξη και ο ίδιος είπε:

«Δεν θα έλεγα αυτό, επειδή είμαι υπερκινητικός. Δεν μπορώ να σταθώ σε μια θέση πολλή ώρα. Είμαι από εκείνους τους μυστήριους τύπους που και όταν τηλεφωνούν κάνουν βόλτες. Αν τώρα μου ζητήσουν να καθίσω στο δελτίο, θα αισθανθώ πως περιορίζομαι.

Και τις συνεντεύξεις θα μου άρεσε να τις κάνω όρθιος, όμως αυτό δεν βολεύει πάντα τους καλεσμένους ούτε είναι εύκολο σκηνοθετικά, ειδικά αν υπάρχουν διαφορές ύψους».

Εντάξει, απλά respect!

Πηγή: viralgossip.eu

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: