Ο Antonio Felix Da Costa έκανε την 3η συνεχόμενη νίκη με  την DS Automobiles

Ο Antonio Felix Da Costa κυριάρχησε και στον δεύτερο αγώνα του φινάλε της σεζόν των έξι συνεχόμενων αγώνων, μετά τη δεύτερη σερί του νίκη μέσα σε δύο ημέρες, κατά τη διάρκεια του πιο έντονου και απαιτητικού φινάλε στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.


2020 Berlin E-prix II

Ήταν ένας εξαιρετικός αγώνας από την αρχή μέχρι το τέλος για τον Antonio και τη DS Automobiles σήμερα, αφού ύστερα από την εκκίνηση του αγώνα διατήρησε το προβάδισμα σε όλη τη διάρκειά του. Ο teamate του Jean-Éric δεν είχε την ίδια τύχη στον αγώνα, καθώς δεν είχε αντίστοιχη επίδοση.

Το πρωτάθλημα της ABB FIA Formula E θα κάνει διάλειμμα μιας ημέρας πριν επιστρέψει δριμύτερο στη δράση το Σάββατο 8 Αυγούστου, την Κυριακή 9 Αυγούστου, πριν πέσει η καρώ σημαία του Πρωταθλήματος στις 12 και 13 Αυγούστου αντίστοιχα.

Antonio Felix Da Costa, P1:

“Είμαι άφωνος. Ειλικρινά, αυτό που κάναμε σήμερα, κερδίζοντας τρεις συνεχόμενες φορές έχοντας και τις pole position, είναι πραγματικά φανταστικό. Είναι πολύ σημαντικό που συνεχίζουμε με την ίδια νοοτροπία που έχουμε από την αρχή της σεζόν και καταφέρνουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα στον στόχο της κατάκτησης των Πρωταθλημάτων. Είμαι σίγουρος πως τόσο η ομάδα, όσο και εγώ θα διατηρηθούμε στην κορυφή μέχρι την 13η Αυγούστου και την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος.”

 

Ο Antonio Felix Da Costa έκανε την 3η συνεχόμενη νίκη με  την DS Automobiles gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: