Ο άνθρωπος που υποστηρίζει ότι αύριο ξεκινάει το τέλος του κόσμου

Ο David Meade, που αυτοχαρακτηρίζεται «ειδικός ερευνητής», έχει κερδίσει αρκετή δημοσιότητα «προβλέποντας» τα καταστροφικά γεγονότα που θα χτυπήσουν την ανθρωπότητα.

 

Μεταξύ αυτών και ότι το τέλος του κόσμου θα αρχίσει στις 23 Σεπτεμβρίου του 2017. Ένας αστερισμός -προφητικό σημάδι
Αποκάλυψη του Ιωάννη- θα εμφανιστεί στον ουρανό της Ιερουσαλήμ, σηματοδοτώντας την αρχή του τέλους του κόσμου όπως τον γνωρίζουμε. Ο Meade πιστεύει ότι μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, ο κόσμος μπορεί να εισέλθει στην επονομαζόμενη επταετή περίοδο της συμφοράς, δηλαδή ότι για τα επόμενα επτά χρόνια θα συμβούν καταστροφικά γεγονότα.

Υποστηρίζει επίσης ότι ο πλανήτης Νιμπίρου, που η ίδια η NASA έχει χαρακτηρίσει hoax, κατευθύνεται προς τη Γη. Όταν περάσει κοντά από τον πλανήτη μας αργότερα μέσα στον χρόνο, ο Meade ισχυρίζεται ότι θα προκαλέσει μεγάλες καταστροφές, όπως σεισμοί, πλημμύρες, εκρήξεις ηφαιστείων κτλ.

Για τον ίδιο, οι ισχυρισμοί τους είναι «η είδηση του αιώνα», όπως έγραψε στο site του, όμως οι δηλώσεις του έχουν παρερμηνευτεί από την πλειοψηφία των ΜΜΕ και βγαίνει προς τα έξω ότι ο ίδιος λέει ότι ο κόσμος θα τελειώσει το Σαββατοκύριακο.

Η Washington Post αποφάσισε να ερευνήσει το παρελθόν του David Meade, και παρουσιάζει τη βρήκε.

Είναι ένας άνθρωπος που δεν δίνει πολλές πληροφορίες για τον εαυτό του, αναφέρει το δημοσίευμα. Όταν τον ρωτάς που μένει, σου λέει «στην καρδιά μιας τεράστιας καταστροφικής ζώνης», μετά τον τυφώνας Ίρμα. Όταν τον ρωτάς που σπούδασε, θα σου πει ότι σπούδασε αστρονομία στο Κεντάκι, αλλά αρνείται να πει συγκεκριμένα σε ποιο campus.

Στο σύντομο βιογραφικό του στην ιστοσελίδα του, που ονομάζεται Planet X News, λέει ότι σπούδασε «αστρονομία, μεταξύ άλλων» στο Πανεπιστήμιο του Louisville (αλλά το πανεπιστήμιο δεν επιβεβαιώνει). Γράφει επίσης ότι του αρέσει να συνδέει την επιστήμη με τη Βίβλο, και υποστηρίζει ότι ο πλανήτης Νιμπίρου, που ονομάζει επίσης Planet X, είναι ο τέλειος συνδυασμός των δύο.

Στο Amazon.com θα βρει κάποιος 13 βιβλία με το όνομά του, τα οποία έχει εκδώσει ο ίδιος.

Λατρεύει επίσης τις θεωρίες συνωμοσίας. Σε ένα από τα βιβλία του υποστηρίζει ότι σχεδιάζεται πραξικόπημα κατά του Τραμπ από μια σκιώδη κυβέρνηση, υπό τον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος.

Σε ένα άλλο βιβλίο του, που εκδόθηκε πριν τις αμερικανικές εκλογές, ο Meade προέβλεπε πολέμους και οικονομική καταστροφή υπό την προεδρία της Κλίντον.

Βέβαια, μεγάλοι επιστήμονες διαψεύδουν ανοιχτά τις προφητείες του. Ο επιστήμονας της NASA, David Morrison, διαβεβαιώνει ότι κανένας πλανήτης ονόματι Νιμπίρου δεν κατευθύνεται προς τη Γη. Και το εξηγεί με απλό τρόπο. Καταρχήν, οι αστρονόμοι θα τον είχαν ήδη δει. Επίσης εάν υπήρχε, το ηλιακό μας σύστημα θα ήταν εντελώς διαφορετικό από αυτο που βλέπουμε τώρα, αφού η βαρύτητά του και μόνο θα αποσταθεροποιήσει τις τροχιές των άλλων πλανητών όπως η Γη, η Αφροδίτη και ο Άρης.

«Αντίθετα, στο ηλιακό μας σύστημα βλέπουμε πλανήτες με σταθερή τροχιά», λέει ο Morrison. «Βλέπουμε τη σελήνη να περιστρέφεται γύρω από τη Γη.

huffingtonpost.gr

seleo.gr-Diethni

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: