Ο αλλιώτικος τρόπος να κρατάς δροσερό το κρασί σου

Είναι ένα από τα θέματα του καλοκαιριού, χωρίς το κρασί ζεσταίνεται.

Εκτός κι αν είσαι διατεθειμένος να πηγαινοέρχεσαι συνεχώς στο ψυγείο. Ή να αραιώσεις το κρασί με παγάκια.

Όλα αυτά δεν χρειάζονται όμως, γιατί κάποιοι βάζουν το μυαλό τους να δουλέψει. Αυτή τη φορά είναι η Νichole Ciotti αυτή που μας δίνει τη λύση.

Πλένουμε λοιπόν σταφύλια, τα στεγνώνουμε καλά και βάζουμε τις ρώγες στην για 5-6 ώρες. Προσέχουμε όμως να μην ακουμπά η μία ρώγα στην άλλη, γιατί θα κολλήσουν.

Τα σταφύλια θα λειτουργήσουν κατόπιν ως για το κρασί, χωρίς την παρενέργεια όμως της αραίωσης του οίνου. Και στο τέλος θα γίνουν μια λαχταριστή έκπληξη για τον ουρανίσκο…

syntages

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: