Ο άγνωστος διάλογος του Τζέιμς Καφετζή στο Instagram με την Ιωάννα Μαλέσκου και τα νέα "καρφιά"

Πολύ συζήτηση έγινε τις προηγούμενες ημέρες, με αφορμή την ένταση και την επεισοδιακή αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Λίγε ημέρες πριν ωστόσο, ο πρώην παίκτης του Survivor είχε κάνει ένα instastory στο οποίο «κάρφωνε» την παρουσιάστρια του Love it ότι γύρισε τη… μπιφτέκα.

Ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε για όλα στο περιοδικό «ΟΚ!» και μεταξύ άλλων, απάντησε για τη συγκεκριμένη ανάρτηση, το Love it, αλλά και τον διάλογο που είχε στο Instagram με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Παράλληλα ο Τζέιμς ανέφερε πως στο «Love it» έκραζαν αυτόν, τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα Μαρία Βέλλη, ενώ όταν εκείνος αποχώρησε, έγιναν τα καλύτερα παιδιά.

Ο άγνωστος διάλογος στο Instagram με την Ιωάννα Μαλέσκου

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή σου έκανες ένα story στο Instagram, στο οποίο «γύριζες τη μπιφτέκα» και αναφέρθηκες στην Ιωάννα Μαλέσκου. Τι συνέβη;

«Μετά την αποχώρησή μου από το Survivor έφτιαξα Twitter. Μου έστελναν λοιπόν πολλά μηνύματα λέγοντάς μου: ‘Σε παρακαλώ, παρακολούθησε την εκπομπή της Μαλέσκου για να δεις πόσο σε έκραζαν όσο ήσουν στο παιχνίδι’. Μου το είχε πει και η Άννα Μαρία όταν βγήκα. Μέχρι το επεισόδιο που έφυγα, μας έκραζαν και τους τρεις. Όταν όμως βγήκα έξω και έγινε όλος αυτός ο χαμός με τον κόσμο, ξαφνικά γίναμε τα καλύτερα παιδιά».

Η Ιωάννα Μαλέσκου σου απάντησε στο story;

«Ναι, μου απάντησε. Εντάξει, ήταν καθαρά χιουμοριστικό. Το άφησα εκεί, δεν υπήρχε λόγος να το συνεχίσω».

Πηγή: in.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: