Ο 4ος γύρος του Ιταλικού θεσμού F.4 στη θρυλική πίστα της Imola

Αύριο Κυριακή 25 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στην πίστα της  Ίμολα ,ο 4ος γύρος του Ιταλικού θεσμού F.4 Championship Powered by Abarth. Ο αγώνας αυτός που είναι και ο αγαπημένος των Ιταλών πιλότων της F4,παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στη σειρά εκκίνησης στο αυτοκινητοδρόμιο Enzo e Dino Ferrari, στην Imola θα βρεθούν περισσότερα από 30 μονοθέσια.

Μέχρι σήμερα πρωταγωνιστής στο θεσμό είναι ο Βρετανός Oliver Bearman (Van Amersfoort Racing). Έχει κυριαρχήσει στους πρώτους αγώνες και αύριο που θα γίνει ο 4ου γύρου του Ιταλικού F.4 Championship Powered by Abarth ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος οδηγός,ελπίζει σε μια ακόμη νίκη.

Χθες (23/7) πραγματοποιήθηκαν δύο ελεύθερες δοκιμαστικές περίοδοι και σήμερα άλλες δύο που ήταν και οι κατατακτήριες.

Στη θρυλική πίστα της Imola θα τρέξει  και ο  νεαρός οδηγός, Τζώρτζης Μαρκογιάννης, ο οποίος με τα χρώματα της CRAM Motorsport θα προσπαθήσει να κάνει μια όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση, κερδίζοντας παράλληλα πολύτιμη εμπειρία για τη συνέχεια της σαιζόν.

Ο Έλληνας οδηγός έχασε έναν αγώνα γιατί έδινε εξετάσεις στο σχολείο. Τώρα επιστρέφει και θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

Τα μονοθέσια εφοδιάζονται με τον κινητήρα 1.4 T-Jet της Abarth που αποδίδουν 160 ίππους.

Ο 4ος γύρος του Ιταλικού θεσμού F.4 στη θρυλική πίστα της Imola gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: