O ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ »ΚΟΥΡΕΜΑ» ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ…

O ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...

«Με τις εξελίξεις στη βλέπουμε για ακόμη μια φορά το αδιέξοδο μιας πολιτικής που δεν είναι συνολική για όλη την ευρωζώνη, αλλά συνίσταται σε αποσπασματικές ενέργειες για κάθε χώρα ξεχωριστά. Η απόφαση για το «κούρεμα» …
των καταθέσεων στην Κύπρο, ακόμα και αυτών που είναι κάτω από 100.000 , έρχεται και σε αντίθεση με τις αποφάσεις, να προχωρήσει η τραπεζική ένωση και να καθιερωθεί μια πανευρωπαϊκή εγγύηση καταθέσεων» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι «από εδώ και πέρα σε κάθε , όπου κι αν ξεσπάσει, ο φόβος των καταθετών θα είναι μέρος της εξίσωσης, με απρόβλεπτες συνέπειες. Το εξασφάλισε, με τις ανιστόρητες και ανεγκέφαλες αποφάσεις του, ότι στο μέλλον κάθε θα είναι συγχρόνως και ένα δράμα».
«Φθάνουμε όλο και πιο κοντά σε μια αποφασιστική στιγμή όπου είτε ολόκληρος ο Νότος θα επιβάλλει μια πιο δίκαιη και βιώσιμη συνολική λύση, ή η ευρωζώνη δε θα μπορέσει να διαχειριστεί τις φυγόκεντρες δυνάμεις και την οργή των λαών» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: