NYT: Ο Τραμπ δεν θέλει να μείνει στον Λευκό Οίκο! (κυριολεκτικά)

(Φωτογραφία: ΑΠΕ )

Ο Ντόναλντ Τραμπ ενώ προετοιμάζεται για να ανάλαβει καθήκοντα ως ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ φαίνεται να αναρωτιέται εάν θα πρέπει να μένει καθημερινά στον Λευκό Οίκο.

Σύμφωνα με τους NYT, ο Ντόναλντ Τραμπ, φαίνεται να προτιμά να συνεχίσει να κάνει αυτό που έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του: να κοιμάται στον «πύργο Τραμπ» στην 5η λεωφόρο στο Μανχάταν.

Ο ίδιος προτιμούσε να πετάξει με το αεροσκάφος του λίγες ώρες μέχρι το διαμέρισμά του στον «πύργο Τραμπ» στη Νέα Υόρκη παρά να περάσει ένα βράδυ σε ένα ξενοδοχείο. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, φαίνεται να έχει εκφράσει την επιθυμία του αυτή στους συμβούλους του. Η σύζυγός του και επόμενη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια, αναμένει ότι θα μετακομίσουν στον Λευκό Οίκο. Ωστόσο, ο 10 ετών γιος τους πηγαίνει σχολείο στη Νέα Υόρκη και πολλά αμερικανικά ΜΜΕ σχολιάζουν τη δυσκολία αλλαγής σχολικού περιβάλλοντος στη μέση του σχολικού έτους.

Σύμφωνα με τους συμβούλους του, ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως συνειδητοποιεί αργά ότι η ζωή του αλλάζει ριζικά. Μάλιστα, αναφέρουν ότι ο ίδιος σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι κέρδισε τις εκλογές ενώ σημειώνουν ότι ίσως ο ίδιος να επιλέξει να πηγαινοέρχεται από και προς την Ουάσινγκτον όπου και θα αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας του. Σε ό,τι αφορά στα Σαββατοκύριακα ο ίδιος φαίνεται πως σκέφτεται να επιστρέφει στη Νέα Υόρκη ή να επισκέπτεται κάποιο από τα εξοχικά του. Βέβαια την ίδια στιγμή οι σύμβουλοί του ευελπιστούν πως όσο θα περνά ο καιρός τόσο πιο άνετα θα αισθάνεται με τη νέα του… δουλειά και έτσι θα περνά περισσότερο χρόνο στον Λευκό Οίκο.

Πηγή: huffingtonpost.gr

karfitsa.gr-Diethni

Tags: , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: