NYFW: Οι street style εμφανίσεις από τους δρόμους της Νέας Υόρκης ήταν μια ωδή στη φθινοπωρινή μόδα

Δες ακόμη:

Αν είσαι άνθρωπος που σου αρέσει να ντύνεσαι «φανταχτερά» ή το εντελώς αντίθετο, το Μεγάλο Μήλο έχει χώρο και για τα δύο. Αυτό είναι το θαυμάσιο με τη Νέα Υόρκη και ο λόγος ο τρόπος ζωής των κατοίκων, την διαχωρίζει από την υπόλοιπη, και ίσως πιο συντηρητική, Αμερική.

Ακόμη:

Καθόλου συντηρητικά δεν ήταν όμως τα looks που είδαμε στους δρόμους της μεγαλούπολης, -τουλάχιστον όχι με την κλασική έννοια-, κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη. Ο αναπάντεχα ψυχρός καιρός στην πόλη είχε ως αποτέλεσμα να δούμε σε δράση μερικά από τα αγαπημένα μας φθινοπωρινά ρούχα και αξεσουάρ. Statement παλτό, από πανωφόρια σε metallic αποχρώσεις, cropped γούνες, τα κλασικά αλλά τόσο απαραίτητα biker jackets, αλλά και υπερμεγέθη staples τα οποία είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εμφανίσεις των Νεϋορκέζων, ήταν μόλις μερικά από τα φθινοπωρινά items που είχαμε ανάγκη να δούμε με σκοπό να βρούμε την επόμενη αγορά μας.

ΙmaxTree

Έπειτα, : μπότες και μποτάκια όλων των ειδών, απ” αυτές που φτάνουν μέχρι το γόνατο μέχρι και οι αγαπημένες καουμπόικες (μια τάση που ευδοκίμησε πέρσι και επανέρχεται δριμύτερη και αυτή τη σεζόν), αλλά και αξεσουάρ από γυαλιά ηλίου (δεν είχε ήλιο στη Νέα Υόρκη αυτές τις μέρες, να το σημειώσουμε αυτό), μπερέδες και stylish τσάντες οι εμφανίσεις των Νεϋορκέζων δεν απογοήτευσαν καθόλου.

Αν, λοιπόν, είχες ανάγκη από λίγη έμπνευση για τις επερχόμενες φθινοπωρινές σου αγορές, η street style μόδα της Νέας Υόρκης, σε βοηθάει να ξεκαθαρίσεις το τοπίο.

ImaxTree

Τα metallics παλτό είχαν την τιμητική τους φέτος στο NYFW.

ImaxTree

Οι cropped γούνες τώρα συνδυάζονται και με αθλητικά.

ImaxTree

Τι και αν δεν έχει ήλιο έξω; Τα γυαλιά ηλίου είναι must και το φθινόπωρο.

ImaxTree

Οι ’80s εμπνευσμένες μπότες είναι από τις αγαπημένες μας.

ImaxTree

Bold αποχρώσεις και κλασικά patterns είναι το τέλειο combo για τη νέα σεζόν.

ImaxTree

Τα φλοράλ φοριούνται και το φθινόπωρο.

ImaxTree

Η τάση των καουμπόικων παπουτσιών επιστρέφει δριμύτερη από ποτέ.

ImaxTree

Το λευκό δεν φοριέται μόνο το καλοκαίρι, αλλά όλο τον χρόνο.

ImaxTree

Το neon αποτελεί τάση και φέτος.

ImaxTree

Λατρεύουμε τα γεωμετρικού ύφους, statement σακάκια.

ImaxTree

Οι oversized τσάντες είναι της μόδας και φέτος.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: