#notanotherfashionstatement: H Kate Middleton φόρεσε μάσκα σε δημόσιες εμφανίσεις της

#notanotherfashionstatement: H Kate Middleton φόρεσε μάσκα σε δημόσιες εμφανίσεις της

Μία floral, υφασμάτινη προστατευτική μάσκα, κατασκευασμένη από τον αγαπημένο σχεδιαστή της Πριγκίπισσας Charlotte.

Πριν από δύο ημέρες η Kate Middleton απάντησε στους επικριτές της, σε αυτούς που τόνιζαν πως για να μη χαλάσει τη δημόσια εικόνα της δεν φοράει μάσκα ποτέ στις εμφανίσεις της, με τον πιο άμεσο τρόπο: φορώντας για πρώτη φορά μία floral προστατευτική κάλυψη προσώπου.

Η Δούκισσα του Cambridge επισκέφθηκε την ένωση Baby Basics UK στο Σέφιλντ της Αγγλίας για να βοηθήσει με την παρουσία της το «άνοιγμα» των πακέτων που είχαν φτάσει στο χώρο για να προσφερθούν στα νεογνά που στηρίζονται από την οργάνωση.

Συγκεκριμένα έβαλε μια επαναχρησιμοποιούμενη μάσκα από βαμβάκι που κοστίζει 15 £ και ανήκει στο αγγλικό brand παιδικών ρούχων, Amaia, ένα label που φοράει συχνά η κόρη της, Πριγκίπισσα Charlotte. Και η μάσκα που επέλεξε δεν είναι μόνο προσιτή οικονομικά, αλλά έχει και φιλανθρωπική «δράση» καθώς το 30% των εσόδων από τις πωλήσεις της πηγαίνει στο NHS Charities Together.

Η Κate επέλεξε μια έκδοση του καλύμματος προσώπου από τo micro-floral print «Pepper Tana Lawn» της εταιρίας Liberty London, την οποία συνδύασε με ένα απλό λευκό shirt dress από το brand Suzannah, το οποίο έχει ξαναφορέσει στο Wimbledon τον περασμένο Ιούλιο. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με τα τακούνια Dela από τη σχεδιάστρια Tabitha Simmons.

Χθες εμφανίστηκε και πάλι με την ίδια floral μάσκα και ένα παρόμοιο floral φόρεμα στο Shire Hall Care Home στο Cardiff της Ουαλίας για να ενημερωθούν για τις επιπτώσεις του Covid-19 σε αντίστοιχα κέντρα φροντίδας ηλικιωμένων ατόμων. Αναλυτικά μπορείς να δεις τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery για το πώς δίνει το «καλό παράδειγμα» κάθε μέλος της βασιλικής οικογένειας αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Και γράφοντας «κάθε» εννοούμε βασικά την Kate! #μασκαπαντου
 Τo πιο sexy top αυτής της εποχής μπορεί να το έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: