Νόρα Κατσέλη: Εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν είμαι ΠΑΣΟΚ

Για τη βουλευτική της σύνταξη, για το ΠΑΣΟΚ του οποίου ήταν βουλευτής αλλά και για θέατρο, την Ειρήνη Καζαριάν και τον Μάρκο Σεφερλή μίλησε η Νόρα Κατσέλη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

«Έπαιρνα μια πάρα πολύ μεγάλη βουλευτική σύνταξη, καλώς ή κακώς αυτή ήταν η σύνταξη που παίρνανε, τώρα παίρνω 640 ευρώ και δεν το πιστεύει και κανένας, αλλά έτσι είναι. Δεν μου φτάνουν αυτά τα λεφτά» είπε η Νόρα Κατσέλη για τη βουλευτική της σύνταξη.

Αναφερόμενη στο ΠΑΣΟΚ, το κόμμα του οποίου ήταν βουλευτής είπε: «Εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν είμαι ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορείς να σέρνεις έναν χώρο του 48%. Δεν μπορείς να είσαι ευτυχής όταν γίνεται ένας χώρος του 6%».

Ερωτηθείσα για την Ειρήνη Καζαριάν απάντησε: «Ποια είναι η Ειρήνη Καζαριάν; Δεν έχει κάνει θέατρο ποτέ; Και θα πάει να μάθει θέατρο από τον Ίψεν; Μου φαίνεται λίγο περίεργο γιατί δεν είναι μια απλή ιστορία το θέατρο. Πρέπει να σπουδάσεις και κάτι, δεν γίνεται να πηγαίνουν όλοι οι ατάλαντοι και αμόρφωτοι. Δεν φταίει η κοπέλα, αυτοί που τη διάλεξαν φταίνε. Προφανώς η κοπέλα δεν θα ήξερε και τον Ίψεν».

Όσον αφορά τον Μάρκο Σεφερλή ανέφερε: «Θα έπαιζα με τον Μάρκο Σεφερλή στο θέατρο, γιατί όχι; Αυτοί που τον σνομπάρουν κακώς κάνουν και τον σνομπάρουν και είναι ντροπή αυτό που έγινε. Ταλέντο θα πει να μαζεύεις κόσμο, να σε πιστεύει ο κόσμος, να σε αγαπάει ο κόσμος και να σε ακολουθεί. Και τον Μάρκο τον ακολουθεί ο κόσμος. Κάποιους άλλους που έκαναν κριτική δεν τους ακολουθεί κανένας πια».

Πολιτική

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: