Νομίζεις πως Έχεις Παρατηρητικότητα; ΑΝ Μπορείς, Βρες το Τετράφυλλο Τριφύλλι!

O Dudolf τις τελευταίες μέρες έχει κάνει αίσθηση στο διαδίκτυο, όταν παρουσίασε σε ένα σκίτσο του ένα πάντα κρυμμένο ανάμεσα σε χιονανθρώπους. Το σχέδιο είχε μεγάλη απήχηση στους χρήστες του διαδικτύου παγκοσμίως και μέσα σε μερικές μέρες εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια είχαν μοιραστεί την εικόνα.

Οι χρήστες δε χορταίνουν με τα σκιτσάκια-γρίφους που φτιάχνει και έχει εμπνεύσει και άλλους καλλιτέχνες να φτιάξουν τα δικά τους. Στο καινούριο του σχέδιο μας προκαλεί να βρούμε το κρυμμένο τετράφυλλο τριφύλλι. Κάπου ανάμεσα στα χρωματιστά γουρουνάκια βρίσκεται ένα τυχερό τριφύλλι που περιμένει να το βρούμε. Μπορείτε να το εντοπίσετε; Αν ναι σημαίνει ότι θα είστε τυχεροί τη νέα χρονιά!

Ένας λόγος που μας αρέσουν αυτά τα παζλ είναι η πρόκληση που μας δημιουργείται. Φαίνονται απλά και εύκολα, ωστόσο μερικοί δυσκολεύονται να εντοπίσουν το κρυφό αντικείμενο. Όταν τελικά το εντοπίσουμε νιώθουμε μια στιγμή θριάμβου και αυτοεπιβεβαίωσης.

Αυτοί οι τύποι εικόνων είναι, κατά μία έννοια, οπτικές ψευδαισθήσεις. Οι οπτικές ψευδαισθήσεις έχουν να κάνουν με τις αλληλεπιδράσεις ανάμεσα στα μάτια, τον εγκέφαλο μας, και την αντίληψη μας. Δηλαδή, τα μάτια μας αντιλαμβάνονται οπτικά μια εικόνα και στέλνουν τις πληροφορίες στον εγκέφαλό μας για να τις επεξεργαστεί.

Κρυμμένες εικόνες όπως αυτές έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν τη συνολική μας οπτική αντίληψη. Είναι επίσης ένας διασκεδαστικός τρόπος για να βρείτε τι παρατηρείτε αμέσως και τι αποτυγχάνετε να δείτε. Δοκιμάστε και μόνοι σας αν μπορείτε να βρείτε το τετράφυλλο τριφύλλι!

Καταφέρατε να το εντοπίσετε; Πόση ώρα σας πήρε; Αφήστε μας τα σχόλιά σας!Αν δεν καταφέρατε να το εντοπίσετε, σας έχουμε τη λύση. Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε πως ο καλλιτέχνης Dudolf συνεχίζει να συναρπάζει το διαδίκτυο!

Μοιραστείτε αυτό το διασκεδαστικό παζλ με τους φίλους σας, αν θα καταφέρουν και εκείνοι να το εντοπίσουν το κρυφό αντικείμενο! 

Credit: sun-gazing.com

Πηγή: fanpage.gr

Paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: