Νόμιζε πως κέρδισε 71.000 λίρες, αλλά όταν έβαλε τα γυαλιά του είδε τρία ακόμα μηδενικά

Κατά 71 εκατομμύρια λίρες πλουσιότερος έγινε ο μεγάλος νικητής της κλήρωσης του EuroMillions, Ade Goodchild.

Ο 58χρονος, υπάλληλος εργοστασίου, νόμιζε αρχικά πως κέρδισε 71.000 λίρες και ήταν εξαιρετικά χαρούμενος με το ποσό. Όταν όμως έβαλε τα γυαλιά του είδε και τα υπόλοιπα μηδενικά!

«Χτύπησε στο κινητό μου, η ειδοποίηση της εφαρμογής ότι κέρδισα. Νόμιζα ότι απλά ότι θα έχω κερδίσει ένα 5ψήφιο αριθμό χρημάτων.

Αρχικά είδα 71.000 λίρες και ήμουν χαρούμενος. Όταν έβαλα τα γυαλιά μου όμως, είδα ότι ήταν 71 εκατομμύρια. Τότε κάλεσα την μητέρα μου και τον πατέρα μου για να τους το πω. Σοκαρίστηκαν και νομίζω ότι δεν το έχουν ξεπεράσει ακόμα.

Πλέον δεν θα ξαναδουλέψω. Θέλω να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο και να πάω σε όλα τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα του κόσμου», περιγράφει ο ίδιος.

Ο Ade, από το Χέρεφορντ, σχεδιάζει να αποκτήσει ένα νέο σπίτι με τζακούζι, βοηθούς και υπηρέτες, ενώ προγραμματίζει ονειρικές διακοπές στο Grand Canyon και τις Πυραμίδες.

Όντας ανύπαντρος, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους εάν νομίζει ότι τα χρήματα θα τον κάνουν μια πιο ελκυστική και ρομαντική περίπτωση για τις γυναίκες και απάντησε: Νομίζω ότι όποια δεν μπορούσα να κερδίσω πριν, τώρα δεν έχει καμία πιθανότητα (σ.σ να αντισταθεί). Δεν έγινα ξαφνικά σε μια νύχτα πιο ελκυστικός και γοητευτικός, το πορτοφόλι μου έγινε τέτοιο. Δέχομαι τους ανθρώπους όπως είναι , αλλά δεν είμαι ανόητος άνθρωπος, έχω κάνει ανόητα πράγματα, αλλά ευτυχώς έχω μάθει από αυτά.

Τι έκανε αφότου έμαθε για τη νίκη του; Ο 58χρονος έκατσε σπίτι με τους γονείς του, παρήγγειλε πίτσα, φτερούγες κοτόπουλου και μπύρες και είδε στην τηλεόραση τον αγώνα ράγκμπι της Ουαλίας με την Ιρλανδία.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: