Νόμιζε ότι άκουγε «κακά πνεύματα», η αλήθεια όμως ήταν πιο τρομακτική…

Παράξενους θορύβους οι οποίοι την έκαναν…
ακόμα και να πιστέψει πως είχε κυριευτεί από «κακά πνεύματα» άκουγε μία Κινέζα, μέχρι που γιατροί και όχι «κυνηγοί φαντασμάτων» έδωσαν τη λύση στο μυστήριο!

Γιατί μπορεί η Li Meng να πίστευε ότι «τιμωρήθηκε» επειδή υπέπεσε στον πειρασμό των άγριων μούρων που είχαν φυτρώσει πάνω σε έναν τάφο κατά τη διάρκεια μιας πεζοπορίας της, ωστόσο η πραγματική αιτία δεν ξέρουμε αν όντως αυτή ήταν πιο τρομακτική, ήταν σίγουρα ωστόσο πιο… τριχωτή και πολύ πιο ζωντανή!

Για την ακρίβεια, οι γιατροί στο νοσοκομείο της Xiamen ανακάλυψαν πως για τους ήχους «ξυσίματος», αλλά και για τους έντονους πόνους στο αυτί της (που την ανάγκασαν να πάρει μέχρι και αντιφλεγμονώδη φάρμακα), ευθυνόταν μια… αράχνη!

Το αρθρόποδο μάλιστα, όχι μόνο είχε βρει στέγη βαθιά στο αυτί της, αλλά είχε φτιάξει μέχρι και τον ιστό της! Οι αρχικές δε και αποτυχημένες προσπάθειες να απομακρυνθεί η αράχνη την έκαναν ακόμα πιο επιθετική, προκαλώντας στην Li ακόμη περισσότερο πόνο.

Και το περιστατικό μην σας φαίνεται τόσο ασυνήθιστο, τουλάχιστον για τους Κινέζους, αφού ο Dr Zhaoyou αποκάλυψε πως μπορεί να αντιμετωπίσει μέχρι και 23 παρόμοιες περιπτώσεις την ημέρα, βγάζοντας από κατσαρίδες, μυρμήγκια και σκώρους, μέχρι σαρανταποδαρούσες και μύγες!

paraxena

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: