Nomads: Οι πρώτες πληροφορίες για το ριάλιτι του Ant1

Δυνατό comeback στο χώρο των ριάλιτι παιχνιδιών ετοιμάζει ο Ant1 με το «Nomads» για το οποίο έχει, ήδη, κυκλοφορήσει το trailer συμμετοχών.
Σύμφωνα με την «Espresso», o Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει στο ριάλιτι, το είδος που γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Το «Nomads» θα μας παρουσιάσει αγωνίσματα που θα δούμε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, όπως αγώνες με καμήλες.
Στο ξένο format, οι παίκτες χωρίζονται σε τρεις ομάδες: η μια είναι σχετικά άνετα, η δεύτερη αναγκάζεται να μείνει κοντά σε ιθαγενείς και η τρίτη «βολεύεται» στην έρημο. Όλοι καλούνται να αντιμετωπίσουν διάφορες δοκιμασίες.
Για την ομάδα των celebrities ακούστηκε πως συζήτησαν ο γνωστός pastry chef Διονύσης Αλέρτας, ο «Iron Mike» Μιχάλης Ζαμπίδης, τον οποίο όμως διεκδικεί και το «Survivor 2», ο hair stylist των διασήμων Τρύφων Σαμαράς, το μοντέλο Γιώργος Μανίκας, η ραδιοφωνική παραγωγός Μάγκυ Χαραλαμπίδου και η fashion blogger Έλενα Γαλύφα. Βέβαια, οι ιθύνοντες του καναλιού συνεχίζουν τις συζητήσεις και με άλλους υποψηφίους από τον χώρο της showbiz. Ανάμεσά τους βρίσκονται ο Κώστας Μαρτάκης και η Μαίρη Συνατσάκη. 
Η δεύτερη ομάδα θα απαρτίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, από πρόσωπα που έγιναν γνωστά μέσα από παλιότερα realities. Σε αυτήν ενδέχεται να δούμε τη Γωγώ Γαρυφάλλου, η οποία είχε πάρει μέρος στο «The Wall», τον Πρόδρομο του «Big Brother», αλλά και τον Ηλία Βαλάση από το «Survivor» του Mega.  Μάλιστα ο τελευταίος βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους υποψηφίους. 
Η τρίτη ομάδα θα περιλαμβάνει ανθρώπους της διπλανής πόρτας, οι οποίοι έχουν αρχίσει ήδη να αυτοπροτείνονται στο κανάλι, ακόμη και τώρα που έχει βγει στον αέρα το τρέιλερ του προγράμματος. Μένει τώρα να δούμε τις τελικές επιλογές της παραγωγής, αλλά και να μάθουμε σε ποιο εξωτικό μέρος θα ταξιδέψουν οι τολμηροί συμμετέχοντες.
Πηγή: Espresso

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: