Nomads: Απόψε ο ημιτελικός και ο μεγάλος τελικός (trailer)

Το παιχνίδι περιπέτειας του ANT1 είχε κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης 11 Οκτωβρίου με τη διεξαγωγή του πρώτου αγωνίσματος Επικράτειας ανάμεσα στους «Κροκόδειλους» και τους «Λεμούριους».
Στη συνέχεια άλλαξαν πολλά. Μετά από τις αποχωρήσεις, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου οι ομάδες ενώθηκαν και προέκυψαν οι Επίλεκτοι. 
Την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου μπήκαν στο Nomads οι Εισβολείς, που έφτασαν με πειρατικό ιστιοπλοϊκό.
Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου έγινε ξανά ένωση των ομάδων. Ουσιαστικά οι ομάδες διατηρήθηκαν , ωστόσο ο κάθε παίκτης αγωνιζόταν για τον εαυτό του.
Το βράδυ της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου προβλήθηκε στον ΑΝΤ1  ο πρώτος προημιτελικός του Nomads. Μετά από μία σειρά νοκ άουτ παιχνιδιών, η Αθηνά Κωστοπούλου επικράτησε και ήταν η πρώτη που πέρασε στον ημιτελικό. Στους δύο επόμενους προημιτελικούς (Παρασκευή και Σάββατο) προκρίθηκαν στον ημιτελικό η Ντάρια Τουρόβνικ και ο Στέλιος Χανταμπάκης.
Απόψε, ο Σάββας Πούμπουρας θα ανακοινώσει τον τέταρτο παίκτη του ημιτελικού, που θα αναδειχθεί από την ψηφοφορία του κοινού.
Στη συνέχεια οι 4 παίκτες θα αγωνιστούν στον ημιτελικό και κατόπιν οι δύο νικητές θα δώσουν μάχη στον τελικό, που θα ακολουθήσει. Ο νικητής θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 150.000 ευρώ.
«Nomads-Μαδαγασκάρη», ημιτελικός και τελικός: Απόψε, Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, στις 20:45 στον ANT1.

Δείτε το trailer.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: