Nokia X2: Θα μπορεί να τρέξει παράλληλα και Android εκτός απο τα Windows Phone;

Nokia X2: Θα μπορεί να τρέξει παράλληλα και Android εκτός απο τα Windows Phone;

Η φαίνεται πως είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το διάδοχο του X. Τις τελευταίες μέρες, το X2 εντοπίστηκε σε κάποια benchmarks της γνωστής εφαρμογής AnTuTu με τις πληροφορίες που παίρνουμε από αυτά να λένε ότι η νέα συσκευή πιθανόν να εφοδιαστεί με το SoC της Qualcomm, το Snapdragon 200, οθόνη 4.3 ιντσών WVGA ανάλυσης, 4GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου και 5 Megapixel κάμερα.

Φυσικά τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά επαρκούν πλήρως για να “τρέξουν” το λειτουργικό της Microsoft αλλά οι φήμες αναφέρουν και κάτι ακόμη. Η εταιρεία σκέφτεται να ενσωματώσει στη συσκευή την επιλογή του Dual Boot, κάνοντας το Nokia X2 ικανό να “τρέξει” παράλληλα και λειτουργικό εκτός απ” τα Windows Phone, προσφέροντας μάλιστα και όλες τις υπηρεσίες του Play Store.

Οι συγκεκριμένες φήμες δεν επιβεβαιώνονται από επίσημα χείλη μέσα απ” τη Microsoft, οπότε δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε κατά πόσο μπορεί να αληθεύουν. Συνεπώς κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για το αν ισχύει κάτι τέτοιο ή όχι. Εσείς πώς βλέπετε την επιλογή του Dual Boot; Θεωρείτε ότι αυτή η κίνηση θα δώσει ώθηση στις πωλήσεις της συσκευής;

Via myphone

 

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: