No Diet Day! Αυτό το στυλ παντελονιού σε δείχνει αμέσως πιο λεπτή

No Diet Day! Αυτό το στυλ παντελονιού σε δείχνει αμέσως πιο λεπτή

Yπάρχουν ρούχα μέσα στα οποία νιώθεις ότι διαγράφεται κάθε εκατοστό του σώματός σου. Νιώθεις ότι σκιαγραφείται κάθε λεπτομέρεια της σιλουέτας σου σε μηρούς, στήθος και περιφέρεια. Και υπάρχουν και τα ψηλόμεσα, flare παντελόνια σε loose γραμμή, σαν και αυτά που θα δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery, που σου επιτρέπουν να τα φορέσεις και να νιώσεις όχι μόνο «ο εαυτός σου» μέσα τους, αλλά να έχεις και την αυτοπεποίθηση που σου προσφέρει η γνώση πως «φαίνεσαι αδυνατισμένη» χωρίς να έχεις κάνει το παραμικρό.

Οι περισσότερες από εμάς αποδίδουμε την «ανακάλυψή τους» στη δεκαετία του 1970 και στου hippies. Η αλήθεια είναι πως τα παντελόνια-καμπάνα τότε μεσουρανούσαν αλλά ανακαλύφθηκαν πολύ νωρίτερα. Συγκεκριμένα το 1864 τα φόρεσαν για πρώτη φορά οι Αμερικάνοι ναύτες και εικάζεται πως εντάχθηκαν στις στολές τους γιατί εξαιτίας του φάρδους τους τους επέτρεπαν μεγαλύτερο εύρος κινήσεων και ήταν πιο πρακτικά πάνω στα πλοία του αμερικανικού στρατού.

Εμείς σήμερα, σχεδόν δύο αιώνες αργότερα, σε αυτήν την πρακτικότητα που μας δίνει η flare γραμμή, προσθέτουμε και την κομψότητα που αποπνέει ένα loose σχέδιο αλλά και το έξυπνο εφέ που δημιουργεί η ψηλόμεση εκδοχή τους δείχνοντας τη μέση λεπτή και «καλύπτοντας» γλουτούς και περιφέρεια. Με ένα τέτοιο παντελόνι και ένα κορμάκι ή στενό lingerie top από μέσα δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου λένε όλοι «πώς αδυνάτισες» χωρίς να έχεις στερηθεί απολύτως τίποτα. Γιατί «έξυπνο ντύσιμο» είναι αυτό που δεν σε καταπιέζει αλλά αναδεικνύει τα «δυνατά» σου σημεία! Και σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα μέσα του.
 Block Heels: 10 ζευγάρια πέδιλα που μπορείς να φορέσεις στη δουλειά αλλά και μετά από αυτήν

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: