«Νιώθω σeξι με το σώμα μου»: Συγκλονίζει Το 23χρονο μοντέλο που γεννήθηκε χωρίς πόδια και πρωταγωνιστεί σε καμπάνιες εσωρούχων!

Μια 23 χρονη κοπέλα που γεννήθηκε χωρίς πόδια δεν αψήφισε απλά τις πιθανότητες να γίνει αθλήτρια πολλών αγωνισμάτων αλλά τώρα επιπλέον χτίζει καριέρα και ως μοντέλο εσωρούχων.

Όταν η 23χρονη Kanya Sesser γεννήθηκε χωρίς πόδια στην Ταϊλάνδη, οι γονείς της την παράτησαν στα σκαλία ενός βουδιστικού ναού.

Από τότε όμως, ξεπέρασε τις πιθανότητες και απέδειξε ότι το μειονέκτημά της δεν την περιορίζει στο να διαπρέψει στο σκέιτμπορντ, στο σκι και στο σέρφινγκ αλλά και να ξεκινήσει μια καμπάνια με την εταιρία εσωρούχων PantyProp.

Τα εσώρουχα PantyProp είναι σχεδιασμένα για να κρύβουν τη σερβιέτα και να την κρατούν στη θέση της, ενώ εμποδίζουν διαρροές και δυσφορίες.

Στην νέα καμπάνια της εταιρίας, η Kanya φαίνεται τέλεια μες στα εσώρουχα, καθώς αράζει χαλαρά, διαβάζει ένα βιβλίο και βουρτσίζει τα δόντια της, πράγμα που το κάνει σκαρφαλωμένη πάνω στο νεροχύτη.

«Πρόκειται για τη γυναικεία αυτοπεποίθηση- να είσαι άνετη με το σώμα σου, είπε στο People. «Νιώθω σέξυ με το σώμα μου».

H Kanya, η οποία υιοθετήθηκε από κάποιους στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, όταν ήταν 5 ετών, δεν ντρέπεται καθόλου να βγάζει φωτογραφίες ενώ είναι απλά ντυμμένη στο σπίτι και να τις δείχνει.

«Απλά λατρεύω να είμαι μπροστά στην κάμερα», λέει. «Από τότε που ήμουν μικρή, έβγαζα φωτογραφίες για πλάκα και για να πώ την ιστορία της ζωής μου.»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γδύνεται μπροστά σε έναν φωτογράφο. Τον Σεπτέμβριο, έκανε ένα εξώφυλλο με προκλητική φωτογράφιση, στην οποία φορούσε διάφορα αισθησιακά σετ εσωρούχων.

«Το θέμα στις φωτογραφίσεις που κάνω είναι η απελευθερωμένη ομορφιά, σώμα και σκέψη. Είμαι γυμνασμένη και νιώθω άνετα», δηλώνει.

Ο λόγος που έχει τόσο ωραίο σώμα είναι επειδή η Kanya είναι μεγάλη αθλήτρια. Όχι μόνο της αρέσει να «χτυπάει στις πλαγιές», αλλά επίσης προτιμάει να χρησιμοποιεί το σκέιτμπορντ για να κινείται παρά την αναπηρική καρέκλα.

Για την ακρίβεια, αυτή την περίοδο προπονείται για να λάβει μέρος σε διαγωνισμό σκι τον χειμώνα του 2018.

 

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: